Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 7 juni 2024

Det är nåt som inte stämmer

Av Neta - Fredag 7 juni 01:33

Den där sista procenten för att man ska känna sig 100 saknas. Klart bättre än förra veckan ändå men idag fick jag ett sånt yrselanfall igen.
Har 2 teorier, dels dricker jag för lite. Jag vet det men orkar inte vakna varannan timme för att jag måste kissa. Tror jag håller igen omedvetet. Dricker min literflaska och te o kaffe.
Men jag undrar också om det är nåt i pencillinet som jag inte tål. Jag tycker fortf att jag måste gå på toa oftare och att jag ändå kissar för mkt. Blir uttorkad och yr?
Va tror ni som kan sånt här? Är min teori rätt?

Vet inte om jag orkar med fler sjukhusbesök heller.

Fick iaf hjälp med att flytta tbx möblerna, men inte med flaggan då jag va i duschen då hon kom. Hon erbjöd sig att komma tbx senare men jag tänker att C kan sätta upp den på lö. Hon bor en bit bort. Messade med henne efteråt. Va ju tvungen att kolla om det var hon som varit här.

Lite svalare på dan idag. 15 gr bara. Så gick aldrig ut. Tvättat lite och har nu hur mkt tvätt som helst att vika in nu. Men då måste jag stå. Just nu går det dåligt.





Gjorde mig till med maten idag, det är ju iaf nationaldagen. Missade dock det där med bakelsen. Får man äta den i morgon?
Lax, räkor och romsås. Gick ifrån mina principer om att inte dricka själv och tog ett glas rosé till. Svensk färskpotatis så klart.


Såg på Tvn från firandet på Skansen, ser så trevligt ut. Tyckte Kungens tal var ovanligt bra och kul att barnen var med. Vår lokala buggklubb fick en fana, det var ju en kul överraskning. Bra artister med.

Nej men sängdax för länge sen, som vanligt. Jag bara är så. Tycker det är så skönt att sitta uppe när det är tyst och stilla. Ingen som messar och inga grannar som hörs. Kom på att jag inte vattnat och nu är det mörkt. Dom klarar sig nog, regnade ju igår med. Tror det skulle komma nån skur i morgon med.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Onsdag 19 juni 23:54


Ont överallt, övertrött så kan inte sova efter en intensiv dag. I morse var jag uppe före 8, det är ovanligt, duschade, satt på en maskin tvätt och sen åkte Annika o jag in till polisen och fixade för ett nytt leg. Sen gick vi genom gamla luthagen ...

Av Neta - Onsdag 19 juni 01:27

Det verkar direkt omöjligt att få en städ att fungera. Det här börjar likna hemtjänstens städ i Tierp. Undermåligt är liksom inte tillräckligt. Hur kan man få jobba som städare om man inte gör sitt jobb? Var är yrkesstoltheten? Längtar tbx ti...

Av Neta - Tisdag 18 juni 01:40

Av gårdagsdygnet alltså. Funderade på om jag skulle sluta blogga när den blir så gnällig. Men det är så otroligt frustrerande att ha så här ont utan att jag eller nån annan, läs sjukvården, kan göra nåt. *Det tar sin tid det var ju en rejäl smäll...

Av Neta - Måndag 17 juni 01:15

Tyckte jag tog det lugnt och satt så mkt jag kunde. Men hängde och vek in dom kläder som låg framme. Har tre galgar kvar och en del lakan + några nattlinnen jag skulle ta ner för att nå ett somrigt med jordgubbar på. Vet att jag inte använt det sen j...

Av Neta - Lördag 15 juni 16:30

Jag är så jäkla less på allting. Ber om hjälp tack vare fallet och att det blir midsommar och den som hjälper till är L, han offrar en dans för att komma. Åker 12 mil. Har städ på tisd och måste få undan tvätten men ingen hjälp, då har C ändå varit i...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2024
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards