Mina ord och tankar

Alla inlägg den 20 juli 2021

Av Neta - 20 juli 2021 23:39

Idag kom den. Tänk att jag haft scootern sen 2013 utan att komma på det här. Iofs så har jag väl använt den mer sen vi separerade, men ändå.


Betydligt luftigare, och riktigt behaglig att sitta på. Hoppas den funkar i rullstolen också. En lång resår man drar nerbakom ryggen, sen korta hällor som med våld möts på varsin sida under sitsen och hålls ihop av en dubbelkrok. Tror jag kanske måste hitta en annan lösning där. Krokarna är väldigt små och jag fick en, ja 1, i reserv. Haha!


Här har ni delar av pergolagänget, fattas några. Från vä Iris och Lena från grannhuset med Vivianne mellan sig. V bor över mig.
Sen Linnea som jag delar uteplats med, plank emellan så klart. Sonja som bor i nästa uppgång, Elle och jag.
På bordet Indra som är Lenas hund. Ni ser att skylten är på plats över Linnea. Varning för pratglada pensionärer. Nu är inte alla pensionärer men ändå. Haha!
Här sitter vi en stund de em vi är hemma och pratar om allt och ingenting. Det bryter inte bara isoleringen för dom riktigt gamla en stund, det är ju trygghet med. Kommer du inte undras det ju om du inte sagt att du är borta eller har besök.
Sen går man ju ut varje dag. Bara den promenaden gör ju gott för rollatortanterna. Jag åker scooter i 10 m. Inte riktigt lika bra kanske.
Idag åt dom glass när jag kom, men jag åt ingen, åkte upp och hämtade dynan efter att jag lämnat skylten. Vanligtvis fikar vi inte, har bara vatten med oss, men var visst någons namnsdag idag.
Indra måste hälsa på alla, hon har sina favoriter. Klappad blir hon ju av alla. Vi kommer nog att sakna detta i vinter.


I morgon är det 4 vtill det här.


Som vi längtar nu. Smolk i bägaren bara är att en person vi räknat stenhårt med, inte minst för avlastning troligen inte följer med. Drabbar inte mig så mkt mer än att jag tyckt det var kul att hen sku med, men båda mina tjejer blir drabbade, och det ganska hårt med. Vi har ett paketpris så vi blir tvungna att ta kostnaden men jag överväger starkt att ta betalt av personen ändå, fast jag inte tänkt det om hen åkt med. Att hitta någon annan med så kort varsel blir ju svårt. Å varför säga ifrån så här sent? Vi bokade i mars! Nej betala ska hen nog få göra.
Vi kommer ha kul och trevligt ändå, men man gör inte så här ostraffat. Man gör inte så här alls!

Dagen har gått annars, rester till lunch och kalvsylta till middag. Inget matfoto idag. Lyssnade på Jöbacks sommarprogram i morse. Rätt slätstruket. Kollade början på Donnez livestream, men det är inte mitt favvoband. Nya medlemmar igen, vet inte hur många dom bytt, måste ju va nåt som inte stämmer där.
Kollade sista halvtimman på Allsången och tycker att Vikingarna ser så gamla och skruppliga ut. Dags att sluta nu kanske, in med nytt friskt blod ist. Dom gjorde ett stort misstag när dom la ner sättningen med Chris i. Att inte den talangen tas till vara! Mina åsikter alltså, bäst att klargöra det!

Men nu är dagen slut, och Neta ska sova!

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21
22
23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards