Mina ord och tankar

Alla inlägg den 26 augusti 2019

Av Neta - 26 augusti 2019 23:00

Alla har vi väl läst om eller hört på nyheterna om mamman i Malmö som idag på fm blev ihjälskjuten med sitt 4 mån barn i famnen. Barnet fick skrubbsår i huvudet då det for i backen. Men det var ju inte det värsta, att bli moderlös så tidigt är ju så klart hemskare. Hur pappan mår kan vi bara ana.

Vi måste agera för att få bort sånt dregg som den här skytten från vårt land nu. Vi tar emot dom, hjälper dom bygga upp sina liv här och vissa av dom lönar oss så här. Dom ska inte få vara kvar, dom ska ut ur vårt land och aldrig mer släppas in. Inget daltande om att det är för farligt för dom att åka hem. Vad är dom för oss då? Ganska farliga tycker jag.

Kan inte låta bli att berätta för er om en syrisk familj på min gård. Pappan är krigsskadad och sitter i rullstol, kämpar med sina turer som han fixar med ett ben, armarna är obrukbara och han tar sig fram i rullstolen med ett ben, förbi mitt hus och en bit in i parken bakom oss fram och tillbaka 3 ggr om dagen. Trevlig och vänlig, hälsar på alla och pratar gärna, kan engelska. Märks att han är skolad. Han och hans fru har 6 barn. Den äldsta 14 och den yngsta kanske 3. Har tyckt att de äldre flickorna är så duktiga då dom alltid kommer med tvätten till tvättstugan, dom tvättar nästan varje dag. Dom får lära sig bli bra fruar trodde min dotter häromdan. Mamman kommer till tvättstugan också, ofta med en eller två småttingar i släptåg. Går alltid väldigt sakta.
Igår fick jag veta varför döttrarna bär tvätten. Hon är också krigsskadad kan man säga, våldtagen och förstörd därnere för alltid. Får inte lyfta varken smutstvätt eller sina barn. Våldtagen och förstörd av soldater med yngsta barnet i magen.
Förstår mkt väl att hon flydde, livrädd i en båt med 5 barn och en skadad man, sargad själv. Hon pratar inte, hälsar och småler men inget mer. Hon är som i en bubbla.

Det är dom vi ska hjälpa! Det är dom och bidrag till dom mina skattepengar ska gå till.
Dom som skjuter, misshandlar, våldtar, bränner bilar och egendom dom ska ut, utvisas på livstid! Ska inte ens behövas en rättegång, ut bara!
Vi gjorde ett misstag som tog emot ?alla? dags att inse det nu.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards