Mina ord och tankar

Alla inlägg den 4 januari 2020

Av Neta - 4 januari 2020 23:44

V 33 åker vi, 4 nätter må- fred, bokade en lägenhet på ett hotell vid Norderstrand, ingår frukost och äter gör vi väl ute dom där dagarna. Men vi har ett pentry med kyl så vi kan fixa kaffe och kyla proseccon.
Nu ska vi bara boka båten med. Vi bokade för 4 men kan boka på 3 till om vi vill. Uteplats mot havet har vi med. Och 1 km till Almedalen.

Idag har det varit lugnt, kört en tvätt och en diskmaskin sen ätit tacos med C ikväll. Kollade på Stjärnorna men sen var det bara skit på burken. C gick hem och jag surrade en stund med E i luren innan jag fixade lite i köket och sen gick i säng.

Hände inte mer än så idag. Sov gott!

Av Neta - 4 januari 2020 00:03

Spotnicks gitarrist. Han blev 80 år. Idolerna man haft åldras, märkligt eftersom jag fortf känner mig som 30, ja plus moms iofs men ändå. Haha!

Idag har jag varit ute i blåsten. C och jag gick till Möbeln och fikade på nya cafét. 45 spänn för kaffe m mazarin är ju lite dyrt i den miljön tycker jag. På Coop 50 m bort kostar det en dryg tjuga. Trevligare miljö med. Men det är ju precis nytt så man får väl ge det en chans. Lite märkligt ändå att dom bara hade fikabröd, inte ens en svettig ostmacka. Ska bli kul och se hur dom tänker fixa det lilla torget utanför. Snygga cykelställ var det iaf, och en inhängnad julgran.

En glasutställning hade dom i en monter. Trodde först det var nåt annat från en förskola... iaf när man såg den längst ner. Fan vi har ett glasbruk i kommunen, ställ ut deras saker ist. Då blir det ju lite kvalitet iaf.

Sen gick vi till Lidl.

Fyndade ett par sommartofflor. Handlade lite frukt, oliver och C köpte tvätt & sköljmedel.

Hem och värmde Jansson som var kvar, orkade inte allt så lite har jag i frysen nu. Har sen kollat På Spåret och Göta Kanal. Båda programmen innehöll sommarminnen.


C och jag bestämde oss idag för att åka till Gotland i sommar, hoppas få med åtminstonde E med. L ska väl bara dansa han. Jag vill flyga och hyra bil men hon vill ha Wolfgang (bilen) med så blir båt. Hotell 4 nätter vid Norderstrand. Vi ska försöka åka v 33 då det börjar lugna ner sig. Om jag ser fram mot det? JAA ;-) mest att få återse Fårö och Langhammars. Åka runt på dagarna, sen kvällarna i Visby.

Vi får väl sen se om det blir nån kryss i sommar också, vi har ju två vinstkrysser.

När vi skulle hem gjorde jag en kringgående rörelse så jag kom på baksidan, ville se hur det lös på uteplatsen. Såg bra ut!

Nu är det sovdags! Börjar längta efter nån att vakna med. Kan man hyra in nån? Som kommer och vaknar och äter frukost? Haha!




Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6 7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Januari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards