Mina ord och tankar

Alla inlägg den 14 januari 2020

Av Neta - 14 januari 2020 23:16

Idag fyllde Elle 33 och vi har firat henne hela dan. Kl ringde 8 i morse och C hämtade mig vid 9. Tar ca 45 min ner till Björklinge där hon bor.
C hade en säck hö som E skulle ha till Bonnie och gick ner med den samtidigt som hon tog med sin present, en låda med en massa thaiprodukter för matlagning. Svart ris, röd curry, vinäger och mkt mer.
Vi skulle in till stan och shoppa lite först men innan vi åkte från Bjkl åkte vi upp till minnesplatsenför Carl.

C tog den här bilden. Strax efter kom ett gäng ungdomar så vi var inte kvar så länge.

Efter shopping i stan sen så mötte vi upp Leif och åkte ner på stan för lunch på Amazing Thai. E hade varit där en kväll för ett tag sen men det var inte lika bra på lunchen tyckte hon. Men vi blev ju mätta iaf.

Sen for vi ut till citygross där hon beställt en tårta White Lady med chokladgrädde i en princessliknande tårta. Sååå god.

Efter det åkte vi ut till netonet, L skulle ha en tv och lite annat och så köpte vi en Dvd åt mig så jag kan se på mina filmer.

L har ju varit sjuk i 3 veckor nu och är fortf inte riktigt bra. Det har tärt på honom det här då han hostat så mkt att han inte fått sova och knäckt nåt revben. Han är trött och orkar inte så mkt, glansen i ögonen är liksom borta. Inte fått nån vidare hjälp heller på Vc i Malmköping. Gör lite ont att se han så. Vi ska ju på Cinderellas dansbandsvecka på sönd, nästan så man blir orolig att han inte ska orka det. När han frivilligt avstår danser också då fattar man att det inte är bra.

Iaf så åkte vi nu tbx ut till Bjkl för kaffe och tårta. Då fick hon min present. Hon är ju mkt intresserad av handarbete främst stickning och virkning och går ju på stickcafe varannan vecka så jag köpte den här.

Blir ju mkt restgarner.
Hon fick också en biljett till Arvingarnas show när den kommer till Uppsala, den C och jag såg i Göteborg ska vi nu se även med E. Från andra raden.
Hon fick också två små blå vivor.

Mot kvällningen åkte L hem, helt slut. Vi köpte pizza, E o jag och C kebab. Medans vi åt kom Jonny och Rasmus. Så fika med dom med då och framåt 20-tiden så bröt vi upp tillsammans med dom. Dom ville också se minnesplatsen, Rasmus har klasskompisar som kände honom. Så vi åkte dit igen och fick nästan en chock över hur många som var där. Jag räknade till över 40 st, och de närmast anhöriga var där med. Rasmus tände ett ljus och det var så fin stämning där.

Sen åkte vi hem var och en till sitt. Jag packade upp det jag köpt och efter en dusch har jag nu krupit ner i sängen. Hoppas få sova i natt och planerar sovmorgon i morgon. :-)

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6 7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Januari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards