Mina ord och tankar

Alla inlägg den 7 januari 2020

Av Neta - 7 januari 2020 23:04

Har problem med ögat igen och ringde mottagningen idag då jag upplevde att det blivit mer av ?fläckar och strån? i synfältet. Inga blixtar dock och det är ju bra. Jag hade en teori om att det kunde va den här hiskeliga hostan jag haft som påverkat det och det trodde sköterskan var möjligt. Men blev tillsagd att ta det lugnt och ha lite dämpad belysning. Som jag nånsin gör nåt annat än tar det lugnt Haha!

Jag hade dock kört en maskin och fick syn på att Maxi hade torkställningarvden här veckan så slängde min som gick sönder när jag ramlade över den och fick en ny svart. Bättre än den förra med för vingarna sitter kvar i nerfällt läge när man har så. Va ju en sån jag trasslade in foten i.

Skönt att kunna hänga på alla streck igen.

C fick köpa lite färdig kålpudding med så slapp jag laga mat idag med. Är ju så grymt tråkigt att göra bara åt sig själv. Jag som gillat att laga mat och hade en matblogg i 12 år. Så kan det bli. Men nån gång kanske den lusten kommer tbx. Det är lika med kaffe, ytterst sällan jag dricker själv, kan gå en vecka mellan kopparna om ingen kommer. C gillar ju inte bryggkaffe, hon har en sån kapselmaskin och sånt gillar inte jag. Är därför snabb som 17 på med bryggarn om L eller nån annan kommer. Idag offrade jag mig dock på de sista lussekatterna så då gjorde jag en mugg.

Kollade Mandelmans ikväll, kul med omelettrullen. Nåt till påsk kanske om min ramslök överlevt. Ska nog göra lite ärtskott iaf, så jäkla gott på ostmackan. Nyttigt med ju.

Men nu ska jag nog sova, blåser som 17 här nu. Man hör när man stänger av TVn. Sov gott alla!



Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6 7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Januari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards