Mina ord och tankar

Alla inlägg den 4 april 2021

Av Neta - 4 april 2021 23:11

Så härligt att haft både Leif och Stina här även om hon kom sent pga jobb.


Elle, Leif och jag åt en riktig lyxfrukost på påskafton, bl.a biliner med forellrom. Leif hjälpte mig ute med att fixa på uteplatsen. Så nu är barrhögen borta och skräp slängt. Han och E åkte också upp och fyllde vatten i alla 4 dunkarna. Dom gjorde också påskens Jansson.



Mkt godsaker har vi haft.


Pavlovangick inte riktigt ihop men det blev bra ändå.

C ville sova hos E igår så Leif sov här. Funkar ju det med. Vi vaknade båda tidigt i morse och tjejerna kom in vid 9.30 Vi åt en riktig långfrukost som avslutades med kaffe och marängtårtan som var kvar. Sen satt vi oss i hans bil och for på utflykt, först runt Mörbysjön, upptill Fasterna kyrka och till Rånäs. Kollade slottsruinen på lite håll. Så fint och såg massor av blåsippor och vårlök i backarna.


Sen åkte vi till Nedergården som ligger längs väg 77 strax före Rimbo. Loppis, plantor, utepynt, fik och kaniner. Det gillar vi ju allihop. Väl värt ett besök. Finns en hemsida.

Sen till Norrtälje där vi spanade in dom nya höghusen i hamnen. Snacka om förfulning av miljön. Men dom som bor högst upp ser nog till Finland eller nåt.
Åkte sen upp mot Väddö där vi åkte söderut idag. Ända ner till Björkö-Arholma


Hemma sen vid 19 och fixade snabbt käk, skickade med både L och C lite rester när dom åkte hem. Luften gick ur mig och jag låg i sängen vid 22. Har ont men har ju både överansträngt lederna och så är det oväder på G. Började blåsa hårt nu ikväll och dom hotar med snö.

Nu har jag fått mess av både C och L att dom är hemma så nu kan jag krypa ner och sova lugnt. Haha!

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6
7
8 9
10
11
12
13 14 15
16
17 18
19
20 21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards