Mina ord och tankar

Alla inlägg den 13 april 2021

Av Neta - 13 april 2021 00:00

Tiden om vaccination, visste ju att den var på G men får 3 månader mellan första och andra sprutan. Det hade jag inte räknat med. Sen med Astra Zenicas vaccin.
Pratade ju med vårdcentralen men dom har inget med vaccineringarna att göra, det hämtas inte ens uppgifter därifrån. Man får fylla i nåt papper då man kommer till första sprutan.
Det förklarar ju varför jag inte har räknats som riskgrupp, jag har ju inte kommunal hemtjänst utan bara privat städ. Det enda jag behöver hjälp med i mitt dagliga. Finns ju inte registrerat.


Fick ju tipset att lägga till vaccinationsstället i 1177 och det har ju funkat iaf. Hade jag bott i stan hade jag fått åka dit gratis med buss, men nu bor jag ju utanför och är dessutom handikappad så då får jag betala 160kr. Tack för det kommunen!
Neeeejdå vi handikappade särbehandlas inte alls.....
Är ju dagen föra Valborg och då lär ju inte C kunna ta ledigt.

Just nu känns det oövervinnligt att behöva vänta på spruta 2 ända till 22 juli. Bröt nästan ihop på em.

Vaknade till snö, men inte så mkt som i natt. Va snart borta.

Idag stuvade jag spenat och stekte falukorv och ägg. Skippade potatisen, orkade bara inte. Har hälften av spenaten kvar till soppa i morgon så då blir det ägghalvor och korvbitar i. Så gott! Fick tips m att ha i lite körvel, ska prova det.

Elle var in med ett bröd jag bett henne köpa, jag hade köpt en fullkornsrost själv men den var som vitt bröd. Ska fördela den i påsar och frysa in att ta fram till varma mackor. Gör ju det till lunch ibland i smörgåsjärnet. Har alltid burkar med färdig stuvning i kylen. Till dom där dagarna när jag inte ens kan röra i en kastrull.

Sugen på att göra eget Afternoon tea, då kan man göra gurksnittar på det brödet också. Baka scones och göra lite rullar. Tror nog tjejerna hänger på där. E har säkert ideer och C har ju upplevt det i London.

Annars är det en händelselös måndag, kört en 60 gr, inte hängt men öppnat maskinen. Inte varit ut, dagen har gått ändå.


Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6
7
8 9
10
11
12
13 14 15
16
17 18
19
20 21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards