Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 22 januari 2020

Kramens dag igår

Av Neta - 22 januari 2020 11:25

Fick ni några kramar? Jag fick inte en enda. Haha! Men har ju ingen att krama mer än barna heller. Idag är det vinets dag, det är lättare att åtgärda. Får väl ta mig lite körsbärsvin till TVn ikväll.

C fick ett ryck då vi kom hem från kryssen och möblerade om sitt sovrum. Alltså behövde hon en annan matta då det blev mer golvyta. Hon ville även ha en ananaslampa och ett nattduksbord.

Alltså for vi iväg i solnedgången igår, först till MM i Skutskär, som jag saknar den butiken i Uppsala. Den här va lite mindre än den men hade samma sortiment. Jag hittade en dörrmatta modell större att ha innanför balkongdörren, en gummerad lite tynnre. Ska nog köpa en till sån och lägga ute på bron. Den jag har nu flyttar sig när man öppnar dörrn, det kommer inte den här att göra. Och jag behöver en till i mitt scootergarage som har spånplattegolv och blir svinhalt på vintern. Har en nu där jag kliver av, men skulle behöva vid ingången med.

Hittade dom här med, praktiska att ha hänga i inneförrådet tänkte jag.

Sen for vi till Hemlingby och Rusta, c hittade sin matta för nästan tusen spänn,och jag hittade också

Köpte 2 och ska lägga hop dom för att få en stor matta i sovrummet. Den blir alltså 260x195 och kommer delvis att ligga under sängen så det blir sängmattor på båda sidor. Har ju en 120-säng. Har gröna gardiner nu men har också i den rosalila färgen i mattan.

Hade inte planerat att köpa mattor just igår utan måttbeställa senare på Mio, men det här blev väldigt mkt billigare.
Det jag däremot planerat var om jag kunde hitta gardinkappor till köket med rosa och grönt i och det hade dom.

Får hjälp att fixa i morgon förhoppningsvis. Köpte en rosa enfärgad lampskärm med och fot och skärm till hallen?ska fota och visa er sen.

C hade tänkt åka ensam till ikea och köpa sängbord idag, men då vi kom ut från Rusta så tyckte hon att vi skulle åka dit. Så ut till Valbo. Där var det stängt, så snopet trodde alla ikea stängde 20. Men det finns ett Rusta där med och det var öppet till 20. Hon hade köpt en ananaslampa men inte hittat nån skärm, det hade dom dock där och jag köpte en julgran Haha!
Nedsatt från 899 till 150 kr, med inbyggd belysning. Lite mindre än den jag har nu som är lite strulig att få snygg. Kunde ju inte låta bli. Satt ju inte ens upp den i år men det kändes lite konstigt att vara utan så nu har jag en iaf.

Ja sen hade vi planerat att vara hemma och hinna in på Lidl före 20, det sket sig kan man säga. Vi skulle också köpa hem sushi här i byn men det sket sig också. Dom hade stängt 20, har alltid varit öppet till 21 annars.
Så fick bli en korv m mos o räksallad på macken i Valbo. Å vilken flopp, C gick in och handlade, kommer ut med för det första en korv utan senap, hur i helvete kan man bara komma på tanken Haha! Sen hade hon köpt en korv med 80% kött, det torraste i korvväg jag nånsin varit med om. Dessutom typ 90% peppar i den. En sån korvtyp som jag brukar kalla hisskorv för den åker upp och ner så äcklig är den. Choritzo heter en annan typ. Men moset och räksalladen var god iaf. Haha!

Blodsockret åkte iaf upp på en rimlig nivå och vi åkte hem. Lastade ur och jag bara ringde E och gick i säng sen. Tvärslocknade och sov till 4, sen var det kört. När jag inte somnat om 6.30 gick jag upp, tog en macka och upptäckte att jag inte hade nåt matbröd. Totalglömde köpa det fast vi var in på coop däruppe. Slog på nyhetsmorgon och tvärslocknade i soffan, sov till 9. Så typiskt va Haha!
Måste ha en tv i sovrummet.

Nu är kl 11.30 solen skiner och jag ska nog göra nån lunch.

 
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av Neta - Tisdag 21 maj 01:26

Det är tydligt att det är vi som redan har det besvärligt ska ta en stor del av de besparingar som behövs i samhället. Lagen är inte längre lika för alla oss med rörelsehindrr. Det är olika i kommunerna det har jag förstått sen jag gick med i en grup...

Av Neta - Lördag 18 maj 23:08

Igår på dan ringde min kompis från grannbyn och funderade vad jag skulle göra i helgen. Jag hade försökt bjuda på spontanmiddag tidigare i veckan eftersom hon fyllde förra helgen men då var son och sonhustru där. Jag har svårt att ta mig in i henne...

Av Neta - Fredag 17 maj 04:42


Kl är 4 på morgonen. Jag vaknade av nånting och kan inte somna om. Undrar över himlen, den är kritvit som om det vore molnigt. Kan det var så att det kommer en mellandag? Tyckte jag bara såg solar på vädret. Annars är det skönt nu, jag älskar ju si...

Av Neta - Torsdag 16 maj 20:17

Kan ju varna för han som står och säljer vid svandammen i Uppsala. Jag tänkte swisha de 35kr jag handlat för men blev ombedd att betala med kort. Det är draget 80kr såg jag idag från Bärprinsen (utan prickar). Min kompis köpte jordgubbar för...

Av Neta - Onsdag 15 maj 22:46

Då tog jag min B-vitaminspruta idag och jag känner redan kl 22 att jag är piggare. Det där med B-vitaminbrist är ju en hel vetenskap. Tar ju dom eftersom jag är överviktsopererad, GBP en op som inte hjälpte mig ett dugg. Gick ner mer under året jag...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6 7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Januari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards