Mina ord och tankar

Alla inlägg den 1 februari 2020

Av Neta - 1 februari 2020 15:47

Men försöker ta det lugnt. Om det är alla sovpauser eller blodbristen eller en kombo är svårt att säga, finns väl lite av infektionen kvar också.
Sitter och äter glass nu, Lidl hade nån 3-p med mjukglass. Så onödigt god Haha!

Smart att ha locket som fot. Jag köpte med chokladsås men finns med kolasås med.

Så har det blivit februari också. En månad full av födelsedagar, både vänner och familj. Mamma och C fyller. Alla hjärtans dag förgyller månaden med. Beställt så fiffiga presenter åt tjejerna i år. Vi ses ju allihop den dan och ska på konsert. Får väl hitta nåt lite till L med kanske.

Roat mig med att sitta och läsa på sociala medier idag. Man undrar t.ex varför en del skaffar barn, det gnälls så,otroligt mkt på barn. Vad tror dom? Att det är självgående från början heller? En mamma, läkare, hade hämtat sitt barn tidigare och gnällde över att hon fick stå och frysa i lekparken en timme och ifrågasatte då varför hon hämtat tidigare.
Man blir ju mörkrädd, fick sitta på händerna. Haha! Om man inte leker med sitt barn på därför avsedd plats om man får lite extra tid. Va hade man då tänkt sig? Gått hem och lagt upp benen och låtit ungen leka själv?
Eller dom här som gnäller om förskolans öppettider. Vill att det ska vara öppet till 20 så dom kan storhandla efter jobbet.
Eller dom som tycker det borde finnas ett klädlager för uteleken på förskolan.

Ja listan kan göras lång, ta ansvar för och tillbringa tid med sina barn är inte aktuellt för en del. Chocken att dom inte levererades med extravantar. Haha! Tur att inte alla är så.

Sen dom här killarna som måste lägga upp bilder på sin snopp. Gärna skicka dom i direktmedelande. Tror dom på riktigt att just deras blir störst och finast eller vad är det för fel? Inbillar dom sig att man blir upphetsad av en bild? Dom kan ju inte vara friska. Jag har tack och lov varit ganska förskonad, är väl för gammal. Men såg en tjej som får rätt ofta, hon är så klart ung och skitsnygg men hon hade i det fall hon hittat fru, vuxna barn eller förälder vidarebefodrat bilden dit. Så klockrent! Tufft gjort!

Ja det finns mkt tok och konstigheter men också helt underbara människor man faktiskt kan bli vän med på,riktigt också. Säger bara Dbd. Men även twitter. Regelbundna träffar och nya band knyts. Förhållanden startas men också tvärtom.
Såg en kul grej i all sin sorgsenhet idag. En tjej skrev, Hur ska jag komma över honom när jag bara vill komma under honom. Haha! Ja det är kanske också ett dilemma.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14 15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards