Mina ord och tankar

Alla inlägg den 17 februari 2020

Av Neta - 17 februari 2020 13:43

Märks väl att man börjar bli gammal kanske men jag tycker nog att folk talar om för mkt ibland. Lämnar ut både i text och i bild. Ex från twitter senaste dagarna. Båda är tjejer.

?Nu har jag fått dessert, kaffe och avec och LIGGA.?

Skrivet precis så. Ja men så kul för dig då!

?Nyduschad och nyknullad är jag på väg till jobbet.?

Undrar om det är det första hon talar om där också?

Kommentarerna dom får är övervägande från killar, positiva och roliga. Ingen verkar tycka att det är något konstigt med det. Bilderna som följer med i de fall sånna finns är så klart en nakenbild.
Är det bara jag som tycker det här går över gränsen? Tillhör väl det privata. Skulle min kille (om jag hade någon) skriva så om oss skulle jag bli vansinnigt arg tror jag. Tror inte han hade så mkt mer att hämta sen.

Är det bara jag som tycker så här? Är jag hopplöst gammeldags?

Det är klart och en väldig tur att man kan välja de man följer och man kan ju scrolla förbi. Men går ju ändå inte undgå ibland, vill inte avfölja heller för dom är ju kul o prata med då vi har gemensamma andra intressen.


Nog om det!

Igår fyllde C och vi skulle dit allihop. Även sonen kom. Elle va tvungen att åka in akut pga av astman. Som tur var va ju L där. Dom kom så småningom, E var bara in och sa hej, fick lite mat med sig och åkte hit och vilade. L kom när han skjutsat hit henne. Cs guddotter med mamma var där också. Och Anneli så klart.
Trevligt med gott fika och lite mat senare. L o jag var kvar sist, han skjutsade hit mig och hämtade E. På hemvägen hade det legat träd över 600an. Rapporter om mkt stormskador och en olycka på Harbovägen där en bil åkt in i ett träd som fallit. Såg ut så här.

Läskigt!

Jag är inte 100 idag. Ledsen, hostig och snorig. Nu ska jag iaf dela medicinerna och sen kommer C med lite hon handlat.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14 15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards