Mina ord och tankar

Alla inlägg den 9 februari 2020

Av Neta - 9 februari 2020 19:34

C har misstänkt kikhosta. Smittar isf inte längre men hostar till hon tappar andan och får upp slem. Vi får säkert besked efter prov i morgon, sen tar det väl några dar.
När jag bokade biljetterna till Arvingarna lovade L att han skulle gå in om hon inte kunde. Det gav honom ett dilemma men han höll sitt löfte till oss till slut. Men det påverkade så klart.
Det var inget fel på Arvingarna men ingen lokal för den sortens underhållning om man jämför med Kajskjulet. Här va dom på scen hela tiden. Den riktiga stämningen kom liksom inte förrän sista kvarten. Va så dags då.
Signering och fotograferingen va också ett fiasko men det berodde absolut inte på dom. Dom styrde och ställde för att göra det bra men tror UKK blev lite tagna på sängen över den publikkontakten. Idolkort och skivor tog slut på nolltid. Kvar fanns dyra tröjor och klistermärken. Casper själv tog initiativ till att folk kunde få autografer på biljetterna. Bra initiativ! Kostade ju inget.

Lasseman är ju min favorit, han tar lite plats nu och allt handlar inte om Casper längre. Kim får också lite space och visa vilken stjärna han är på guran. Den andra broder Carlsson va lite ?komframochsäg? också.
En kul kväll, Elle va nöjd och det var ju huvudsaken, L va lite missnöjd med ljudet. Men han kan ju sånt. Vi satt enligt honom för långt fram. På rad 2.
Lokalerna i övrigt var inte anpassade, vi fick gå ner och sen upp i en lång trappa. Rullstolsplatser finns men långt bort från uppträdandet.

Idag skulle vi till mamma så L sov kvar. Fick sova till han vaknade och sov tydligen bra på min bäddsoffa. Jag njöt av hans andetag då jag hade ont i natt och var vaken mkt. Skönt att inte vara ensam. Fick ju också nån att äta frukost med. C kom också en stund på fm. Jag fick in Classes senaste skiva på datorn som han köpt i fredags. Skivan alltså.

Vi plockade upp E, fikade hos mamma och sen fick jag handla lite i stan. Nu är jag ensam igen, han är hos E. Hon jobbar ju i morgon och sen är det ju gubbdagis på tisd fm. För mig blir det en tidig kväll.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14 15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards