Mina ord och tankar

Alla inlägg den 3 september 2020

Av Neta - 3 september 2020 23:25

Sen jag flyttade hit har det ju varit uteväder. Man sitter mycket ute och slänger käft med grannar m.fl när dom går förbi. Sen har vi ju pergolan. Haha!
Men nu blir det kyligare och man kommer inte att vara ute på samma sätt. E och jag brukar väl ses, ibland bara en kortis men ibland nästan hela em. Men med snö och halka kanske man inte springer över så heller.

Börjar kännas den där höstkänslan nu, den som blir värre ju äldre jag blir. Ensamheten också. Vet inte vad jag vill egentligen men det är ju inte så att kompisarna springer benen av sig hit precis. Folk härträffar man mer ute om jag ska gå till bekanta från förr. Dom man kunde kvista över och ta en fika med och som kom till mig med är ju inte kvar. Jo nån men då bor den med trappor....
Jag går ju inte ut på nåt nu direkt heller, åker med på nån dans ibland men åka på en kryssning är ju betydligt mer komplicerat nu. Pndemin gör det ju inte enklare heller. Dans finns ju inte ens.

Så jag ser inte fram mot höst och vinter i år. Tror jag kommer sitta hemma ensam väldigt mycket. Mer än vanligt när tiderna är som dom är. Visst kan jag bjuda in tanterna nån gång men kan ju iaf inte bli alla samtidigt. Bor ju rätt trångt.

Trivs ju bra annars men det här slog mig just. Nån ny karl är inte aktuellt så det behöver ni inte föreslå Haha!
Man får väl ta sig ut så man ser folk iaf. Men vore ju kul att göra det med nån annan än samma hela tiden. Älskar mina barn till månen och tillbaka tro inte annat men vore kul med en kompis med. Ta en fika, gå på en loppis, gå ut och äta eller bara slå sig ner med ett glas nånstans och glo på folk.
Har inte den kontakten med nån längre, dom jobbar ju fortf och har jämt skägg med gubbar och barnbarn.

Dom jag känner som skilt sig är i nya relationer nu. L och jag har väl en hyfsad relation igen men vi har inte umgåtts ensamma. Tror inte han är så intresserad heller.
Får klura på hur jag ska få vintern att gå. Pussel, korsord och böcker blir det ju. Och man har ju sociala medier.

Bävar för julen. Har ju tjejerna men vi tre ses så mkt ändå. Man vill ju att jul o nyår ska vara speciellt.

Jaja det kunde varit värre, tänk dom som inte har barn. Börjar förstå dom som tycker det är jobbigt med högtiderna.




Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< September 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards