Mina ord och tankar

Alla inlägg den 6 september 2020

Av Neta - 6 september 2020 18:43

Inte riktigt hela familjen igår men vi for iaf till Sparreholm. Hur många ggr har inte vi åkt 55 an gm sörmland, har inte haft nån känsla alls för det annat än att det varit en trevlig rastplats före Flen och att det finns lite trevliga sjöglimtar här och var. Ett trevligt bad i Katrineholm och att Ls brorsa bor där, ja L också nu då. Ett tag till iaf. Ja sen Strängnäs förstås som är en riktig liten pärla. Men det känns som det hör till oss. Haha! Där är vi ju rätt ofta.
55an mellan Uppsala och Norrköping är ju annars en skittråkig väg. När vi ska söderut förordar jag därför E4 gm 08. När vi åkte där igår fram till Malmköping är det ju nästan bara skog, L bor mellan Strängnäs och Malmköping och jag fattar inte hur han orkar köra den där sträckan varenda vecka. Ingen höjdarväg precis.
Men igår, vägen mellan Malmköping och Sparreholm i ett böljande landskap, så fint. Sparreholm så idylliskt vid Båven, en riktig liten pärla. Vet att vi för några år sen när vi inte skulle åka så långt på semestern sökte på lite hus både i Sörmland och Östergötland, men då hamnade vi i Motala. Dit vi sen återkom många somrar.

Men jag börjar förstå att L trivs i sörmland nu, att det inte bara är låtsastjejen som drar Haha!

Det här var dock en flopp, inte jättestort precis och inte så billigt. Hyllorna med heminredning, ljusslingor och sånt gapade halvtomma. Kommer nog inte att åka dit igen. Tjejerna hittade lite kläder på rea, och jag köpte 2 bilder att rama in, handdukar och lite höstigt pynt till ett ljusfat. Jo kuddstopp också men det var samma priser som här.

Det låg dock vackert. Här taget utanför entrén. Grillkiosken mitt i byn låg dock fint och hade goda köttbullar men vindarna igår var isande kalla.

En annan flopp var hotellet i Eskilstuna, bo inte på Tuna park om ni ska dit. Extremt dålig ventilation, balkar inomhus och rörig personal. Frukosten var inget att hurra för heller. Ingen äggröra, inget bacon, inga färska bär och inget sött till efteråt mer än kanske en pannkaka då. Hotellfrukost ska vara lite lyxig tycker jag, det här var som hemma typ. Billigt javisst men hade gärna lagt på lite för bättre standard.

L anslöt igår när vi checkat in, vi träffades vid Slagsta och tog en glass. Blev lite baklängesmiddag igår. Var meningen vi skulle äta på nån thai vid vårt hotell men det såg inte trevligt ut det heller och inte en människa inne där. Vi funderade över andra ställen men det slutade med att vi åkte till Maxi och köpte en smörgåstårta och åt på vårt rum. Blev lite mysigt det med. Länge sen vi satt så nu. Han åkte hem så småningom, kunde inte ansluta idag då dom har fullt upp på gården.

Vi tog oss dock en heldag på zoo i fint väder. Skönt att strosa omkring i lugn och ro och titta på djur. Inte mkt folk heller.

Ett jättemarsvin Haha!

Fler bilder på min facebook.

Precis när vi skulle åka hem öppnade sig himlen för en kort skur. Tog 1.45 hem. Har nu fikat med en renklömma och hamnat i soffan. Sov dåligt i natt och ännu sämre natten innan så lär bli en tidig kväll.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< September 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards