Mina ord och tankar

Alla inlägg den 18 september 2020

Av Neta - 18 september 2020 22:23

En släkting till tjejerna har ställt till det ordentligt och det påverkar dom och deras saker. Nån som skulle kunna göra deras oro mindre tänker med snoppen och skiter i dom.
Så har dom det nu och eftersom dom pratar mest med mig, blir jag också drabbad. Så jävla trött på allting!
Dom mår inte bra! Och då vaknar tigrinnan i mig. Samtidigt är jag så klart glad över att dom pratar med mig. Men i övrigt omgiven av mesar.

Sen ska man hantera värk och skit med. Varför kan inte bara vårt liv få flyta på, och att man ska slippa sån här skit. Försökt tycka synd om, försökt hjälpt till med förslag på lösning ,men träffar på en vägg, ingen kommunikation alls. Inte med tjejerna heller. Jo viss kommunikation men inga förslag duger. Känner att jag börjar bli jävligt förbannad. Ge fan i min energi liksom.

Jag är lite risig, axeln värker och jag känner mig så jävla maktlös. Därför tål jag det inte. Har nog ändå men saker måste lösas/ säkras och det snabbt.

Ursäkta men jag måste få ur mig det där.

Igår hade vi tjejerna och jag en dag på GC. Jag fick tag på en timer till och köpte fler laddbara batterier. Hittade en väska jag letat efter på just Väskan och fick köpa en ljusslinga som jag så klart inte fick hjälp med att sätta upp. Då brinner det i rumpan då vet man inte hur fort man ska komma härifrån, trots att man mkt väl vet att jag inte kan själv.

Men har lite mat hemmaför ett tag iaf, frukt o fikabröd. Bakar ju inte längre.





Väskan med stort V eller kanske U som i Ulrikadesign. Hittade en rosa sån på båten sen har jag letat en liknande mörk, den här är mörkblå. Sorterat ut de flesta andra och behåller dom bra och praktiska.

Idag har jag tagit det rätt lugnt, är inte 100, täppt på mornarna som ger sig på fm. Påverkad ändå men ingen feber. Men har kort stubin.
E hade klipptid i stan. Kom hem med blomma, bröd och munkar. Den ungen alltså.

Så vi körde en lite potatisgratäng här och lite kyckling i soja. Tog en cider till det är ju ändå fred. Men hon var med rätta trött, allt som oroar nu, gårdagen och andra dan i rad i stan. Så hon gick in då Doobidoo började. Jag såg det och hade tänkt se Skavlan men fixade inte att lyssna på Sahlin. Så slog av och sen har jag inte gjort så mkt.

Nu ska jag fixa lite och sen lägga mig att läsa.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< September 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards