Mina ord och tankar

Alla inlägg den 8 september 2020

Av Neta - 8 september 2020 23:07

Från början lovade ju L att han skulle hjälpa till med en hel del vid flytten bl.a koppla in min skrivare. Sen spårade han ju ur ett tag, förmodligen för att han blev så slut av flytten och då skulle han helt plötsligt inte göra nåt. Fast han sagt det.
Nu har han ju ändå börjat bli som folk igen, långt ifrån som jag vill ha det men ändå. Så jag frågade och idag efter F16 kom han ut och kopplade in den. Jätteförvånad över att sladdarna låg så korrekt bredvid skrivaren. Men det var han som lag dom så och jag har inte rört dom. Haha!
Han fixade även en sektion till duschkabinen där ena sidan hoppat av.

Sov länge idag, vaknade först vid 6 efter drygt 6 tim sömn, var vaken nån timme och sen låg jag och smålurade till 11. Det regnade ju ändå så va skulle jag upp och göra. Blir förmodligen lika i morgon, ska bli både blåst o regn. Har två nya böcker som kom med posten idag. Tänkte att jag vill förmodligen inte ens ut i morgon. Har en ny Året runt också som kom idag. Massor att göra med.

Börjar känna mig lite snorig och hostar lite på nätterna. Är väl nån höstförkylning på G.





Tror inte jag la ut den här bilden på Leif och C, tagen i söndags. Den visar deras samhörighet så otroligt mycket. Hon har alltid varit pappas flicka. Lite mammas med så klart.

Började fundera på var jag ska ha pelargoner, dahlior m.m I vinter. Mitt förråd har ingen värme så är ju inte frostfritt. Men det är mitt scootergarage så bad L ta med en Tv-bänk, tror det kommer att funka iom att rullstolen är hopfällbar. Lite trångt men det funkar.

Upptäckte också att handtaget som jag aldrig behöver röra iom att jag öppnar och stänger med fjärrkontroll var lite snett och att hö dörrhalva hänger ett par cm. Verkar som nån har försökt att ta sig in i det då vi var borta.

Ser ni mördarsnigeln på rampen? Kom en från andra hållet sen med. Va inte intresserade vare sig av dahlior eller fuchsior som tur var. Jag rör dom inte, vägrar. Men dom kommer då det regnar.

Ska måla dörrarna, vad tycker ni? Som dom är nu eller svarta? Det blå ska väl egentligen bort med. Passar inte här.

Nu ska jag fixa lite sen avveckla dagen.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< September 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards