Mina ord och tankar

Alla inlägg den 11 juli 2020

Av Neta - 11 juli 2020 08:55

Hade skrivit ett långt inlägg till husbilsbilden men när jag postade kom bara bilden med.

Jag skulle alltså vilja leva lite husbilsliv. Har ju campat sen jag var en tvärhand hög men aldrig i en husbil. Just det här att slippa hålla på koppla på och av och byta fordon tycker jag verkar bekvämt.

Min vision har varit att när vi gick i pension L och jag kanske sälja, bo i lägenhet och ha en husbil. Nu blev det ju inte så tyvärr. Var väl mest mina tankar med, vi pratade väl lite grann om det men mer blev det inte. Suget hos mig finns dock kvar. Men dom säljs ju inte med chaufförer tyvärr och jag har väl knappast ekonomi för att äga en heller.

Roligast skulle ju vara att göra i ordning en skåpbil eller minibuss själv. Skräddarsy en men det skulle man väl gjort när man var i farten. Det är mysigt att åka iväg och hyra stuga med men saknar ibland friheten man hade i campinglivet.

Vi har campat i min barndom både med tält men sen med husvagn med. Vi har haft stugor med men jag har ändå fått campinglivet med bröstmjölken på nåt vis.

Blev sen likadant när jag träffade L, han hade lite vana av husvagnsliv också. Så när vi fick E köpte vi vår första vagn. Hade väl också tältat en del innan. Vi har åkt runt mkt i Sverige och det märktes på J när han började läsa om Sverige i skolan att han tyckte det var kul att vi varit på mkt av dom ställena.

Men med åldern blir man bekväm och med mitt handikapp hade nog en husbil varit bäst nu. Dels att åka runt i men också dom danser man vill på så är det ju skönt att ha en husbil på plats och inte behöva köra hem direkt på natten. Det är ju en hel folkrörelse det med.

Men nu blir det ju varken husvagn eller husbil utan stuga eller hotell. Dagsutflykter och det är ju också mysigt men blir ju inte samma sak längre. Saknar inte L men saknar det vi gjorde. Malung t.ex saknar att ha det livet. Trodde ju i min enfald att vi skulle kunna fortsätta göra saker med tjejerna men han klarar tyvärr inte det. Han påverkas också mkt av andras åsikter.

Tacksam ändå för det vi kunnat gjort hittills.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards