Mina ord och tankar

Alla inlägg den 27 juli 2020

Av Neta - 27 juli 2020 01:02

Tyckte det var bara häromdan som jag fyllde dosetten för en vecka. Nu är det dags igen. Tur jag har den så jag vet vilken dag det är Haha!
Haft några dar med sol och lite värme igen. Samtidigt ser man att det är regn och rusk inte långt härifrån. Varit så hela sommaren att östra svealand haft hyfsat väder ändå.
Nu ska det enligt klartappen regna i natt sen mest sol och 22 gr i morgon. Tycker det duger bra. Hoppas ju slippa vattna.

Jag mår bra igen, lite småhostig bara men nån corona var det inte!

Ni vet den där höga dahlian, den blommar och harflera knoppar. Den andra är på G också.

Började dagen med blåbär i blåbärsyoghurt idag. Mitt i frukosten ringer en kille från Jehovas vittne. Dom kan ju inte knacka dörr nu så då ringer dom ist. Jag blev så himla arg så jag la bara på luren. Vill inte bli störd av dom, jag har min tro men den är min och ska inte analyseras.

Plockade rabarbern för första gången idag. Ska sätta likör på den tillsammans med vinbärsblad sen. Frös dom först. E fick några stjälkar med. Hoppas hon gör en paj....

Kolla vad hon gjorde till min klänning, armband av sötvattenpärlor, så perfekt i färg. Hon håller det mot en fleecefilt. Nu funderar vi på örhängen, kanske bara runda med 6 pärlor på krokar. Lite dingel i örat. Få se om det blir bra. Halsband också tror jag blir för mkt då klänningen är mönstrad.

Hon hade lite smyckevisning på gården här igår, fick lite sålt med. Fick också laga ett halsband, som hon satt med idag. Ett gammalt pärlhalsband där tråden börjat bli spröd. Hon hade inte exakt lika tråd och ist för knutar mellan varje pärla tog hon transparanta broderipärlor. Blev nästan bättre än innan och halsbandet blev nån cm längre. Hoppas ägarinnan blir nöjd. Kul för E att få lite extra semesterpengar. Dom nya dubbla armbanden hon gjorde gick som smör. Helt gjorda med sötvattenpärlor. Fått några beställningar via sin facebooksida ?Elles smycken? med. Kul att hon kan dryga ut sin usla sjukpension lite. ( ja jag vet att det heter nåt annat för ungdomar men det är ju det, det är)

Bäddat rent.och kört lakan och lite småtvätt ikväll. Hängt så klart, tar lite tid och jag måste ha lite vilopauser i hängandet. Men skönt när det är gjort.

Ska till Dalarna i slutet av veckan om vädret tillåter, en snabbis bara men kommer ju upp iaf. Sen är det ju bara nån v till Gotland. Går så himla fort nu.

Väntar på att få nytt golv på uteplatsen med, håller på i husen bredvid. Hoppas dom hinner hit nästa vecka.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards