Mina ord och tankar

Alla inlägg den 19 juli 2020

Av Neta - 19 juli 2020 23:26

Idag kom C hit med Ikeagrejerna som blev kvar i hennes bil. Vi hade också bestämt oss för att åka till Ulva, ta med lite fika och slappa där medans vi pratade lite om Gotland. Jag hade också bett om att vi skulle en snabbis till Fullerö då jag skulle ha ett par saker därifrån.
Av Ulva blev det intet. Leif hade nämligen missat betala Cs bilskatt visade det sig när vi blev stoppade av polisen vid påfarten till motorvägen. Han äger ju hennes bil och betalar sånt sen skickar C pengar för det.
Hon fick på nåder slippa böter och åka till Fullerö men sen fick hon inte köra mer. Hur skulle hon komma hem?
Vi ringde så klart L som var och fikade på Taxinge slott med sin tjej. Jag messade att han skulle betala och skicka en skärmdump som visade det så hon kunde ta bilen hem.
Trodde i min enfald att en sån grej åker man hem och gör direkt om man klantat sig så, den skulle vara betald sista juni. Han kan bara betala sina räkningar på datorn tydligen trots att han har en iphone. Det gjorde han inte för han skulle vara med tjejen till kl 17. Det var alltså viktigare än att C skulle kunna köra hem. Gissa vad jag tycker om det?

Nu är den tydligen betald iaf men ingen skärmdump än.

Nu gjorde vi ist Fullerötrippen lite mysig genom att äta lite lunch där bredvid nåt jag aldrig sett men blev väldigt sugen på.

Lika hög som C dvs ungefär 170 cm. Väldigt lik en toppklocka och hade massor av fjärilar i sig.

E tog deras berömda räkmacka, en gigantisk sak med säkert 1 kg räkor på. Jag tog en belgisk våffla med sylt och grädde. Sen delade vi. C tog en grekisk sallad.
Jag köpte mina ljusmanchetter i smide, svarta stenar och ett fat man kan ha magnetiska ljushållare på. E hittade en kul regnmätare, hoppas hon lägger ut bild på den. Går inte att beskriva, måste ses. Haha!

Ja sen var det bara att åka hem igen, så vi tog en fika på min framsida och pratade lite. Sen chansade hon och åkte hem ändå. Det gick som tur var bra!
E och jag satt på min framsida av och till tills kl 23. Lagade mat var för sig men åt hos mig. Sen har hon hjälpt mig vattna, hon har sin slang i ordning det har inte jag. Hon fyllde även mina kannor på plats, då slipper jag ju bära så mkt.

Ja det var den dagen. Ulva får vi ta en annan dag det står nog kvar. I morgon ska det visst regna från lunch sägs det. Vi får väl se.
Nu ska jag krypa ner. Godnatt!

Av Neta - 19 juli 2020 00:38

V 29 är Stockholmsveckan i Visby, brukar vara den mest besökta veckan av ungdomar. Genast slår då kvällstidningarna upp det som nyhet men inte med den förklaringen utan bara att det är 60 000 pers på Gotland nu. Som inte håller avstånd. Nästa v åker dom till Båstad enl tradition, undras om och vad som skrivs då.
Återigen är jag glad att vi bokade så sent. Jag är bara så ledsen för Es skull. Vi får ingen fjärde person med oss, inte ens hennes pappa. Han skulle troligen gjort det om jag avstått men det gör jag inte. Det här är kanske min sista chans att åka till Gotland, kommer inte att ha råd med en sån semester senare. Jag har erbjudit mig att betala för honom också eftersom han gett som skäl att det var för dyrt, men icke.
Numera skyller han också på att jag sagt upp bekantskapen, sa i ilska att jag inte ville ha med han att göra. Tror det är första gången nånsin han tagit åt sig nåt jag sagt Haha! Passade väl honom bra då, jag vet fortf inte orsaken till varför han blev som han blev dock. Påverkad av nån av syskonen kanske.

Han och E var till Venngarn och Sigtuna i torsdags, E ville ha mig med men det blev så klart nej. Återigen hon som får lida för hans envishet. C o jag var in till stan då och dom kom samtidigt, han sa hej och han sa hejdå till mig på em sen också men båda gångerna med ryggen mot mig. Besvarades så klart inte! Men hade frågat E vad C och jag skulle göra så koll ska han ha. Haha!

V 29 är ju också Dansbandsveckan, och den har sänts digitalt. Idag med en lång avslutning med bl.a 28 min dansmusik. Vad jag reagerade mot var att inte Sannex var med, dom har ju vunnit flera klavar. Saknade också Lövgrens, MA, Mats Bergmans, Bladarna, Fernandoz och flera andra av dom banden som drar mest publik.

Nästa år blir tydligen lite extra också, 35-års jubileum. Ska nog försöka komma dit då.

Inte varit helt 100 idag. Frusen på morgonen fast jag låg under täcket. Va bjuden på frukost hos E sen åt vi tacos här ikväll medans vi tittade på Ingels och gänget. Drack lite rosevin och hade lite mys men jag har varit trött och frusen hela dan. Hade en lätt höjd temp nu ikväll. Sen blev jag varm så nu ligger jag med fläkten på.

Ska försöka sova nu.



Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards