Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 23 september 2023

Vilken dag

Av Neta - 23 september 2023 23:48

Det första man ser i morse är om slukhålet på västkusten. Så himla läskigt och vilken katastrof för nyttotrafiken. Bara tur att skadorna blev mest matriella.

Ville egentligen åka till stan idag då P-H spelade på Forumtorget och buggklubben dansade. Men vi konstaterade ju på kulturnatten att det inte är så många kvar sen våra ungar dansade. Visst hade vi några bekanta där men inte som var med på den tiden när vi turnerade runt i landet på tävlingar med båda avkommorna. När J höll på bildade vi en föräldraförening och åkte buss till varje tävling nästan. Åkte med på träningsläger med rena campingcaravanen, sket i ungarna dom fick tränarna ta hand om. Vi föräldrar hade viktigare saker för oss. Grilla, käka kräftor, dricka goda drycker t.ex Haha!
P-H gillar jag men måste välja om jag skulle åka in idag eller i morgon. Det blev i morgon, inget kul att stå på stan och glo själv.

I morgon är det skördemarknad vid Wiks slott. Det kostar mig bara hälften mot att åka in till stan. Det för att Wik och Björklinge ligger i samma zon. En zon går i en ring runt stan liksom. Att jag sen åker igenom stan för att komma dit spelar ingen roll. Start och mål i samma zon, då blir det billigare.

Ska försöka få tag på vaxbönor och pepparrot. Tror det går bra för det är en stor skötdemarknad. Såg att dom ska ha buss från parkeringar upp till själva slottet där marknaden är. Är inte bara ätbart, mkt hantverk och en del underhållning med, och visning av slottet. Popup restauranger och fik mot sjön + att det är servering i skolrestaurangerna. Brukar vara massor av folk. Är bara en stor sol på em också. Gårdarna nära brukar ha loppis.

Bokade både dit och hemresa med scootern. Det som är svårt för mig att åka själv är ju att komma fram till maten och få med mig den. Men tänker att jag tar med mig kaffe, vatten, ett par mackor och ett ägg. Ett annat problem är att komma in på toa, men får väl hålla mig då. Åker in efter 11 och bokat hem 15.30 I värsta fall får jag åka ner till handikappbryggan för där finns en sån toa.

Lite läskigt att åka själv med scooter. Men hoppas se nån jag känner.


Det här gjorde min dag idag. Så himla bra gjort av 08. Det finns lagliga sätt att demonstrera och uttrycka åsikter på. Inte sätta sig på en väg och till och med hindra utryckningsfordon. Mer sånt! Hoppas andra städer tar efter det här.

Idag blev det rester. Rätt skönt ute. Kom nån skur och åska nu ikväll. Jäklar va det dundrar över sjön när åskan går över där. Bor ju närmre sjön nu än i huset. Fast där hade vi sjöutsikt från hela baksidan. Här ser jag inte vattnet med mer än jag äker igenom en skogsbit.

Nu ska jag iaf gå och förbereda lite för i morgon. Plocka fram det jag behöver ha med mig. Packa regnponcho och tröja utifallatt.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Fredag 17 maj 04:42


Kl är 4 på morgonen. Jag vaknade av nånting och kan inte somna om. Undrar över himlen, den är kritvit som om det vore molnigt. Kan det var så att det kommer en mellandag? Tyckte jag bara såg solar på vädret. Annars är det skönt nu, jag älskar ju si...

Av Neta - Torsdag 16 maj 20:17

Kan ju varna för han som står och säljer vid svandammen i Uppsala. Jag tänkte swisha de 35kr jag handlat för men blev ombedd att betala med kort. Det är draget 80kr såg jag idag från Bärprinsen (utan prickar). Min kompis köpte jordgubbar för...

Av Neta - Onsdag 15 maj 22:46

Då tog jag min B-vitaminspruta idag och jag känner redan kl 22 att jag är piggare. Det där med B-vitaminbrist är ju en hel vetenskap. Tar ju dom eftersom jag är överviktsopererad, GBP en op som inte hjälpte mig ett dugg. Gick ner mer under året jag...

Av Neta - Tisdag 14 maj 22:47

Rätt nere nu. Är väl den stora vårdeppen. Ska det vara så omöjligt att bara få må bra, vara glad och slippa fundera över saker som blir typ *konstiga* Kanske är jag något bättre i fötterna, vi får väl se, men jag törs inte ta ut nåt i förskott. F...

Av Neta - Tisdag 14 maj 19:08


Kall avocadosoppa 1 lit vatten + fond eller kycklingbulj.tärn 2-3 mogna avocado beroende på strl 1 kn salladslök, finskuren 1 brk creme fraiche 1 msk torkad dill Salt & sv.peppar En doft cayenne om så önskas 100 g fetaost Servera med...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards