Mina ord och tankar

Alla inlägg under september 2020

Av Neta - 2 september 2020 01:15

Är det inte det ena så är det de andra sägs det ju men jag tycker det är nog nu. Jag har haft nog av oro och bekymmer, min kvot är fylld.
En för oss kär närstående råkar illa ut pga en tredje persons slarv. Det kan och kommer troligast att få konsekvenser för den oskyldige. Jag behöver väl inte bry mig egentligen men gör det ändå av emotionella skäl. Det gör mig ont. Oron gnager, man blir som lite deppig. Problem måste lösas då det är barn inblandade också. Vuxna sånna men ändå.
Kommer livet nånsin bli helt bekymmersfritt?

Idag var det varmt och soligt igen och jag kunde vara på min baksida. E kom och senare L en snabbis också. Lite fika fick jag i dom iaf. När dom gått blev jag bara så ledsen över alltings djävlighet, den känslan gick liksom inte över sen. Efter maten började jag må illa. Tog det lugnt så har nu sent hängt tvätt och lagt i blöt ärtor till ärtsoppa. Skulle gjort det senare i morse men livet kom emellan. Men i morgon blir det ärter m fläsk här, kanske en liten punch också.

Lovade er bild på begonian jag köpte igår. Påminner nästan om palettblad. Vacker är den iaf.
Gillare gröna växter med fina blad. Tror jag ska försöka hitta en Mose stentavla också.

Sitter som vanligt i sängen och skriver precis före sängdags. Så ska släcka ner och krypa under fällen nu.

Av Neta - 1 september 2020 00:29

Inte så mkt egentligen mer än en massa kryddor från Krusmynta, gotlandsdressingoch ett par tvålar jag gav bort.

Den här hade jag sett på hemsidan innan och eftersom vi fick byta bil med L och låna hans takbox bestämde jag redan innan att han skulle få den. Fanns 2 kvar när vi kom dit så där hade vi tur.
Köpte en blus, en linne och en holkärmströja på Kappahl där. Hade tur helt enkelt för hemma var linnet slut.

Holkärmströjan äri brodyr.

En väska, en bagge och en karaff vid Roma glasbruk blev det också.

Sen massor av ätbart, Gutete, kaffi, skorpor, kola, marmelad och en tekula till kryddor på Kränkuboden. Salmbärssylt så klart men även Munksylt i Roma, en äpple o kanelsylt.
Blev ett rött dubbelhjärta till den samlingen också, även den från Roma. Det dyraste var nog ett par fårskinnsfodrade tumhandskar i skinn. Köpta på hemslöjden i Visby. Så nu blir det väl aldrig kalla vintrar mer Haha!

Igår var det gårdsloppis här som hyresgästföreningen ordnade. E stod med sina smycken och lite krafs. Akta er vilka fina rödvita pärlörhängen hon gjort, som gjorda för jul. Ber man snällt kan det nog bli ett hänge för kedja också.



Jag köpte den här som jag ska ha en blomma i.

Idag har C och jag varit på GC, jag ville till Claes i sjön för att köpa 2 timers, tyvärr fanns bara en kvar. Dom trodde dom skulle få in den igen men kunde inte säga när. Bett L kolla i E -tuna. Men vet inte när han kan åka dit eller om den finns där. Iaf gjorde jag 3 fynd idag

En vanlig kortärmad tröja för halva priser.

Och en väska jag inte kunde motstå med 130kr rabatt.

Och ett par minisaker till min blå samling på stadsmissionen.
Avslutade med att handla lite på Kvantum och köpa en bladbegonia, otroligt vacker sak som ska förgylla nåt fönster. Glömde fota den, gör det i morgon.

Vi åkte färdtjänst in, har ju rätt att ha en person med mig. Otroligt smidigt, och så skönt att ha scootern, då slapp hon ju lyfta rullen i o ur bilen och dra mig. Kunde hänga sina kassar på hållaren i bak.
Åt på en Italiensk krog där vi var enda gästerna just då. Snacka om Coronasäkert Haha! Jag åt nån oxfilepasta och hon en Carbonara. Hon bjöd faktiskt mig, det är jag inte van vid. Brukar va tvärtom.

När vi kom hem hjälpte hon mig att få en sladd runt en garderob. E kom in och vi visade vad vi köpt sen åt hon och jag ihop ikväll.
Kom lite regn både när vi åkte och då vi kom hem. Säkert medans vi var där med. C ville köra hem medans det var ljust så hon åkte rätt snart.

Sett Det sitter i väggarna ikväll. Älskar det programmet, ikväll var dom i Jämtland och byggde en kakelugn i ett helt underbart hus. Tänk om man hade fått äga vårt hus och renovera det tillsammans med någon med ett genuint intresse, driva ett projekt tillsammans. L var ingen bra husägare, han gjorde allt under protest och med en massa gnäll. Undrade många ggr varför vi köpte det egentligen. När man måste bli arg innan gräset äntligen klipptes till exempel. Man kan ju inte bara bo i ett hus, det måste tas om hand precis som ett förhållande men det var han ju sämre än sämst på också. Han är otroligt snäll men vissa självklara saker fixade/ fixar han inte.

Jaja det är historia nu. Har nog aldrig varit så ensam som då. Mår så mkt bättre nu.

I morgon är en oplanerad dag, ska iaf bli 20 gr, inte 14 som det var idag. Tvätta lite kanske och äntligen packa upp det sista efter semestern.

Oj det blev långt idag. Nu mot sängen!

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< September 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards