Mina ord och tankar

Alla inlägg den 2 augusti 2021

Av Neta - 2 augusti 2021 23:08

Enligt dom som är vakna tidigt alt sover med fönster öppet fick jag veta att det regnat i natt och på morgonsidan med. Annars har det här med regn varit som vanligt här, misstänkt torrt på marken då vi kom hem igår kväll. Regn och oväder hos C idag men här hade vi växlande moln då.

Jag sov till kvart i 10 med lite sovpauser för dränering i natt. En kul sak hände på fm, dom hörde av sig från Uppsalahem och frågade om dom kunde få använda sig av mina foton och min text om träffarna i pergolan. Så i morgon läggs det ut på deras insta och Fb.

14 gr idag, är det höst nu?

Annars var dan ganska slö, kom väl efter lite från igår. Vilken dag vi hade, dels få vara hop så där en hel dag, dels alla intryck och fina saker vi såg, det goda vi åt. Nu vill jag ju jättegärna tbx upp men hinns väl inte den här sommaren. Och åker vi igen tror jag vi ska åka en vardag och ha en övernattning. Nu har ju C en kille så inte alls säkert att hon vill åka. Frågan är om man kan intressera nån annan.
Vi såg igår att man kan bo i stugorna i Järvsöbacken även den här årstiden.

Vi provsmakade den Hälsingeostkaka från Järvsö som E köpte igår, idag. Men jämfört med den småländska ligger den i lä. Smakade ingenting, rätt konsistens dock. Den behöver man inte ödsla pengar på.

Drog ut en stugkomihåg jag haft i datorn idag. Inte ändrad sen barna var små. Vi gjorde en del strykningar och la till en del. C blev dock jättebesviken då vi strök leksakerna till stranden. Haha! Får väl köpa en spade åt henne.





Rätt praktisk att ha ändå, den var nog mest för Marholmen. Man lärde sig snabbt att även utrustade kök hade sina brister. Kom precis på att jag ska lägga till nypgalge och nåt mer som försvann igen.
Nu hyr vi med fullt utrustat kök och slutstäd. Det finns allt utom diskmaskin. Därav inköp av papperstallrikar igår. Jag har en Malungskomihåg i datorn med och en för vad man ska packa till sig själv. Den till Malung innehåller mest vad man skulle ha i husvagn och förtält den veckan.

Så nu ska jag gå och låsa dörren. Hänga en tvätt och sen krypa i säng. Hoppas få sova bra utan värk.

Av Neta - 2 augusti 2021 14:11

Vi var alltså på Albert o Herbert i Bollnäs. En lågprisaffär med kvalitet kan man säga.

Dn hopvikbar kasse som var betydligt snyggare packad då jag tog den Haha.


Var jag än kommer köper jag servetter. Vet inte varför men finns ju så många fina.


Underlägg till köksbordet


Undrrlägg till matbordet i vardagsrummet


Handdukar


Till Gotland, det rosa är en insektsspiral


Sjösten


Och till slut lite ätbart. Jordnötterna ska bli jordnötssmör. Man bara mixar ett tag så blir det smör. Går så klart att göra på alla nötter och mandel med.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards