Mina ord och tankar

Alla inlägg den 12 augusti 2021

Av Neta - 12 augusti 2021 23:44

Jag gjorde det där muggbrödet. Blir 3-4 små skivor i en normalstor mugg. Bör väl vara en någorlunda rak mugg.
Jag gjorde på 3 msk mandelmjöl, hade i 1 msk rostade sesamfrö, 3/4 tsk bakpulver, kallpr rapsolja lite drygt 1 msk och 1/2 krm salt, så ägget.
Det blir ett lätt och luftigt bröd av det. Glutenfritt också. Ska testa att göra på havremjöl med har jag tänkt.


En kul grej att lära barn kanske, göra eget bröd till mellis. Eller när man glömt att ta fram eller köpa.

Här har vi annars haft ett par oroliga dagar, Elle har inte mått bra. Kunde helt plötsligt inte äta och de livsuppehållande hormonerna hon tar ville inte riktigt klicka in. Kände sig dock lite bättre ikväll. Så glad att jag bor så nära när det blir så här. Igår va hon helt slut och nästan grå i ansiktet. Hon löser för det mesta sånt här själv med hjälp av rådgivning. Men oroligt är det iaf, morsa slutar man ju aldrig att vara.

Kan vara så att jag blivit lite svärmor med. Haha! Det är jag ju iofs redan men C har ju träffat en kille från Enköping 2 år äldre än henne. Ikväll fick E och jag träffa honom. Så trevlig och väluppfostrad. Vi åt tacos ute på baksidan och sen glass och varma hallon. Så mysig och trevlig kväll som slutade allt för tidigt. Inte verkade han bli så skrämd av oss heller. Haha! Ni som känner oss vet ju hur vi kan babbla på.

Hade städ tidigare på dan med, en tjej som tagit över efter min Maria som fortf är sjuk. Hon hjälper mig med allt möjligt, går upp med sopor t.ex och idag drog hon över altanen eftersom vi skulle sitta där. Tog fönstren på insidan för det var så mkt flugskit. Ingenting är liksom omöjligt.

Har börjat tvätta till Gotland nu, fick nya resväskan av C ikväll. Den är gigantisk. Nästan så man kan flytta in Haha! Ska gå igenom necessär, reseapotek m.m också. Ifall man behöver köpa nåt. Pirrigt att det är så nära nu.

Men nu ska jag krypa ner i en renbäddad säng. Tog en dusch nyss och ni vet känslan att krypa ner i renbäddat då. Hade plockat ur och i en maskin disk innan med för att slippa mötas av den i morgon. Så nu är jag lite trött.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards