Mina ord och tankar

Alla inlägg den 9 augusti 2021

Av Neta - 9 augusti 2021 22:08

Råkade publicera inlägget. Haha!

Ja så i helgen får man väl börja tvätta och lägga fram det som ska med. Ska få en ny resväska ist för en som C haft sönder. Hon och hennes nya kille kommer hit på torsd och ska käka tacos med oss. Ska bli kul att se hur han är. Militär som pappa till henne då, fast lite mer stridis än L och boende i Enköping.

Har problem med min medicin för benskörheten med, slut hos tillverkaren och finns bara uppe i Hedesunda. Klarar mig till den 26e men sen vet jag inte. Högkostnaden börjar om den 24e så vill ju helst hämta innan. Få se hur vi löser det, får väl kontakta Vc.


Fick den här idag. Haha! Funderar på att skicka den till de gitarrister jag känner.


Köpte ju färskpotatis i Österby igår. Jäklar vilken fin potatis, och god. Värd sina 20 kr. Ska snåla på den lite. Stuvad färsk vitkål och isterband till. Så blir väl korv eller bacon i morgon till stuvningen som är kvar.

Ska gå och ta medicinen nu och lägga till värktabletter. Hoppas få sova ovärkig inatt. Jag vet att det heter värkfri men det där lät roligare. Haha!

Ha en fin natt du med!

Av Neta - 9 augusti 2021 21:50

Idag har det skurat lite och va bara 18 gr vid 11 så åt min frunch inne. Kom igång sent då jag vaknade ett par ggr av värken i fingrarna. Är väl inte underligt att jag tappar saker numera. Allt från teskeden på morron till tyngre saker. Ibland kan jag bara inte hålla fast.
Kom en skur till efter ett par timmar så jag har inte ens varit till postlådan. E kom in men hon hade inte heller kollat den. Vi fikade lite bara. I morse kom jag också på att det är ju för 17 nästa vecka vi åker hit.


I år bor vi ungefär 200 m norrut i en egen lägenhet. Men har väl typ samma fina utsikt och solnedgång. och en hel vecka. Förra året åkte vi ju bara 4 nätter. Här är det fotat från Novi resort där vi också hade en lägenhet, större än vi har i år med balkong i 2 väderstreck.
Nu har vi i markplan, anpassat och med egen uteplats. Är lite hotellstandard där med men vi ska fixa iaf frukost och förmodligen köpa hem mat på kvällen. Finns ju gott om ställen som även har catering. Går väl ut och äter nån gång med. Vi bor faktiskt billigare i år på 7 nätter inkl resa än vad bara hotellet kostade i fjol. Då förstod vi inte att man kunde boka paketpris.
Det här kommer iaf att bli bättre för oss annars med, inte bara pengamässigt. Kommer dock att sakna Novis frukost. Vi kanske går dit nån morgon och äter där. Kostar bara 150 styck. Hmm?

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards