Mina ord och tankar

Alla inlägg den 26 augusti 2021

Av Neta - 26 augusti 2021 22:57

Sov till halv tio, vaken vid halv fem o var upp på toa. Brukar ju ligga vaken sen när jag vaknar vid den tiden men i morse somnade jag om rätt fort. Har ju varit en rätt späckad vecka och ävenom vi lagt oss tidigt verkar den tröttat ut min kropp ändå.

Tvättat idag och rensat fisk och räkor jag köpte med hem. Köpte även med mig potatis, tomater och smågurkor som odlats på Gotland.
En flundra och ett tiotal räkor hamnade på tallriken med potatis och grönsaker. Gjorde lite romsås till.


Har lite färdigrensade rökta räkor och rensad flundra i frysen nu.

Köpte även en stor burk blandade rostade frön, bl.a rapsfrö. En fl senapsrapsolja och en salmbärsvinäger. Tanken är att göra egen ramslöksdressing med oljan och vitvinsvinäger. Har ju mkt torkat. Gotländsk Honung och en Gotlandslimpa från Maxi i Visbys bageri fick följa med till fastlandet också. Vi har köpt tre olika Gotlandslimpor på bagerier vi besökt men den här var bäst. Billigast också, 28kr, den dyraste kostade 65kr.

Vi var så klart på kränku också, deras regnbågste är fantastiskt gott. Jag köpte även kardemummaskorpor och ingefärskarameller.

På hemslöjden köpte jag halsbandshängare i trä och en handvävd fönsterremsa.


Det här halsbandet i glas kommer att bli en favorit. Köpt av en liten farbror med japanska drag på torget i Visby. Tjejerna köpte med igelkottar.

Har inte rört resväskan än, blir morgondagens projekt tror jag eftersom regnet ska fortsätta. Men kassar och kylväska är uppackade.

C hade vaccinationstid på fm, när hon kom ut hade nån backat in i Leffes bil. Han lämnade ju ett sent återbud för tjejkompisen ville ha skjuts till Uppsala på ett läkarbesök. Hennes kille kunde tydligen inte och hon verkar inte kunna åka kommunalt som vanligt folk.
Men vi har nog haft både trevligare och roligare utan honom. Det här beteendet som kostade oss över 3000 kr blev droppen för mig. Har ju tyckt det varit kul att vi kunnat umgås och firat storhelger och födelsedagar ihop men det kommer inte att bli något mer sånt som det känns nu. Är ju fler dar på en storhelg så tjejerna får alternera.






C åkte bara hem och packade om, tog med sig Harry och for till Marcus i Enköping.

Elle har fixat på sitt håll idag men kom in en sväng ikväll, tog lite saker hon ville ha och fikade lite. Sen hon gick har jag hängt lite mer tvätt, betalt räkningarna och slöat framför TVn.
Har en ny bok så funderar på att gå isäng nu och börja läsa lite i den.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards