Mina ord och tankar

Alla inlägg den 13 augusti 2021

Av Neta - 13 augusti 2021 23:52

Satte på första maskinen som tar 3 timmar redan vid 8. Lakanen jag rev ur igår. Sen kört ett par maskiner till. Fortsätter i morgon med en tunn täckjacka jag ska ha med mig, måste ju tvättas utan sköljmedel. Ska ju bara vara 17-18 gr på kvällarna och blåser det också då behöver jag den. Sitter ju still och dessutom fryser jag lätt.

Märker att jag varit igång mkt ett par dar nu. Kroppen blir ilsk direkt. Just det här plockandet, att gå fram o tbx. Ont och känner av astman. Lider ju av ansträngningsastma, flåsar som en ?jagvetintevad? vid ansträngning och får pipandning. Har medicin att inhalera men tänker inte alltid på det.
Gick också igenom necessären. En del saker har ju gått ut, knappt använda. Frågan är om och isf hur länge man törs använda dom.
Hittade min Chanel no 5 med. Haha! Länge sen jag använde nåt sånt.


Bestämde mig för att byta min resväska idag. Den rosiga är min vanliga som knappt räckte för 4 dar, men rätt långt upp till den gröna. Finns en medium av den som är ungefär som Elles röda som tyvärr är slut på Clasisjön annars hade jag köpt den i en annan färg. Bra djup i den ju.
Får nu en som är lika grund som min rosiga men det får gå. Går ner en strl, har en som är större än den gröna med så klarar mig nog. Den är den största i ett 3-pack, där C knäckte dragkedjan på den mellersta första gången den användes. I det finns en mindre lagom för en övernattning med. Blir ju iofs lite packning nu men får väl ta en kasse extra i värsta fall. Är ju skor och necessären som tar plats. Resten trycker man väl ihop.

Elle kan äta igen men är långt ifrån som hon brukar. Tar väl några dar. Vi åt resterna av tacosen ikväll. Blev köttfärs kvar ändå så ska försöka göra nåt med pasta och den i morgon.

Jäklar vilken smäll det kom nu, lät som nån sköt mot plåt. Brukar ju vara hur lugnt som helst här. Men det är helgen före skolstarten. Kan va stökigt på byn då. Men brukar mer vara nere vid skolorna.

Ja ni så nu ska jag ge min kropp lite dunder och hoppas få sova inatt. Tvätteriet fortsätter ju i morgon. E var så smart så hon gjorde ett tvättschema, så smart var inte jag.



Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards