Mina ord och tankar

Alla inlägg den 9 juni 2022

Av Neta - 9 juni 2022 01:21

Har så svårt att vänja mig vid ensamheten. Saknar E så enormt mycket. Ändå träffades ju inte vi varje dag. Den här årstiden blev det ju mer förstås för satt jag ute kom hon ju och tvärtom också. Även om det bara blev nån kvart då och då.

Har inte gått ut till tanterna sen sist heller. Känner att man har ju inget och prata om till slut. Händer inte så mkt från dag till dag.

Såg en notis om bilträffen i Österby, tror den precis som i Ulva är varje vecka. Frågade C om vi skulle åka dit, va lite less på att bara vara hemma. Hon var på. Så hon kom efter skolan och vi åkte dit så vi var där runt 17.
Den här var inte så stor som Ulvaträffarna men mysigare på nåt vis. Kan nog tänka mig att åka dit nån mer gång.


Bilarna började rulla in så smått redan när vi parkerade. Ställde sig både på gräset framför herrgårdskyrkan och längre bort vid stallängorna.
Vi tog ett bord vid fiket och fick liksom första parkett. Kände inget behov av att gå omkring dom krypkörde ju precis förbi oss. Många gjorde just så med. Inte många bord lediga så en del handlade och satt sig på gräset.
Va dessutom nån musikunderhållning vid herrgårn så vi lyssnade på den med.
Tog först lite dricka, C en macka och jag en bit morotskaka. Efter nån dryg timme lite mer matigt då C inte blev riktigt mätt på bara mackan. Hon tog en nachotallrik och jag nåt som hette bistroburgare


Pulled pork med nån vitlökssås i bröd och chips med guccamole och tacosås. Den senare rörde jag inte, orkade inte riktigt alla chips heller. Guccamolen var nygjord och jättegod.

När bilarna började rulla ut tog vi ett varv på bruket, C visade vårdcentralen där hon gjort praktik i 6 veckor, och ett på Ica. Jag köpte svensk färskpotatis, lite frukt, räkor, muffins, kakor och


Sommarkexen. Dom säljs ju i en minivariant i burk så här bara på sommaren. Lagom till kaffet. Sen åkte vi nån liten väg genom Dannemora och ut på stora vägen som vi åkte på bort till Örbyhus och tog vägen över Vendel hem.
Hemma 20.30 ungefär. Då kollade jag Vägens hjältar, Trädgårdsmästarna och Halv 8. Allt på playkanalerna. Vattnade ute under tak, fönstret i vard.rummet och Mors dagsgruppen innan jag gick i säng. Nu ligger jag här och ska strax släcka!

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29 30
<<< Juni 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards