Mina ord och tankar

Alla inlägg den 11 juni 2022

Av Neta - 11 juni 2022 23:26

Idag har Lena, nya grannen och hennes syster kört grejer. Det har kommit lite blommor på altanen också.
Det är så otroligt jobbigt. Var tvungen att gå in idag. Har bett J göra ett insynsskydd bakom pallkragarna som man kan fästa i dom men det verkar jag få se mig i månen efter.
Blåste halv storm idag med, nästan så jag längtar efter ett vindskyddande staket runt då. Men har ju lite växter utanför med.
Känns som jag sörjer själv också. J och C har ju sina respektive och L verkar ha gått vidare även från det. Han går ut och dansar 2-3 ggr per vecka, springer på diverse evenemang där han bor och ägnar nog inte henne många tankar. Har nog med annat.

Känns inte som vi är Es föräldrar tillsammans längre. Vem ska jag prata med E om, om jag inte kan göra det med honom?
När han var här kunde man ju prata på ett mer naturligt sätt men då hade vi samtidigt så himla mkt praktiskt att hålla på med, så blev inte mkt då heller.
Hade behövt ha honom närmare nu när det är så jobbigt. Men han har inte tid att bry sig i det.
Kan ju så klart ringa honom, men han är inte så anträffbar heller. När vi pratar så bubblar han bara på om det han varit ute på. Pratar på både in och utandning, som vanligt Haha!

Sen det här att jag inte klarar av slangen längre, kan inte heller gå så många ggr med kannor. Prioriterar krukorna där.
Astrid Lindgrenrosen som var så fin i fjol och blommade ända till jul håller på dö och den andra på framsidan har fått en massa ohyra. Ändå har det ju regnat. Syrenen är jättefin iaf, lika har löjtnanshjärtat blivit jättestor och fin, och akejorna blommar. Den vita stora på framsidan vid rosen jag fick i fjol verkar dock inte vilja blomma i år. Är bara lite blad vid jorden. Är mkt ogräs med och det jag ser är det vågar jag väl ta bort men det jag är osäker på törs jag ju inte göra det, kan ju va nåt.

Dans och växter i trädgårn och i krukor ute har ju varit mina stora intressen, nu kan jag inte ha växter kvar heller verkar det som. Har inte vågat göra så mkt fina krukor som jag brukar i år. Sen har jag ju Es liljor och lavendel.
Vad ska jag då ha för intressen om jag får ta bort rabatterna? Grannarna här är ju äldre än mig och har nog med det dom har själva.

Känt mig något bättre idag iaf. Men trött. Kört och hängt en maskin. Lika med en disk ja den hängde jag ju inte så klart. Haha!

Gjorde en paj med champinjoner, rödlök, vitlök och rädisor. Åt den med bresola.





L ringde precis då den va klar och pratade lite om midsommar men han har ju strulande bilar så han kunde inte lova något. Har inte fått alla delar heller. Lite långt att åka om det havererar. Ska iaf hit i veckan till Saabverkstan, men skulle väl bara få råd efter att Lasse tittat, inte lämna in. Men han har ju fix med Js volvo han haft också. Håller tummen för att han får ordning på allt för vill ju inte va själv i midsommar.

C hade iaf varit till graven idag. Bara inse att jag har svårt att fixa där med, svårt att bära vatten om jag måste gå med kryckor, är ju en ränna mellan grus och gräs som blir lite djup. Höll ju på välta med scootern. Inga problem med att kliva över med kryckor dock.
Så dumt när det är jag som bor här. Ev får vi väl betala för skötsel.
L kan ju iofs kanske åka hit på tisdagar under terminen sen, men det är ju på sommaren man vill ha fint.

Ja mycket som inte blir som man vill nu. Är himla tyst både i lur och ingen som kommer. Ska ut med Annika i veckan iaf, har fått extratimmar så vi kan göra en längre utflykt en gång i månaden under juni, juli och aug med. Den här månaden gör vi nåt sista veckan. Juli ev till Rättvik över en dag, tar ju bara 2.5- 3 tim med bil. Aug kanske en dag i 08.

Nu ska jag plasta pajen som är kvar. Sen sova!





Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29 30
<<< Juni 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards