Mina ord och tankar

Alla inlägg den 15 juni 2022

Av Neta - 15 juni 2022 22:21

Igår drog vi till stan, började med stadsparken och en glass. SIAs citronstrut så klart!


Annika tog en bild på mig i Rodedenronskogen. Haha! Den ser större ut än den är! Busken alltså!

Vi åkte cykelvägen endes ån och såg mkt nytt, glasscafe? och hon hade inte sett den nya Bistron. En anläggning för sommaraktiviteter för barn & ungdomar direkt efter arenan och minigolfbanan hade förökat sig.

Vi fortsatte på andra sidan bron, där har jag aldrig varit innan. När vi bodde i stan cyklade man antingen till Holmen eller Graneberg via Vindbron men biten mellan KAP- området och Vindbron var nytt. Så fint där vissa sträckor åkte man som i en alle?


Och precis i början växte det jordgubbar i slänten mot ån på flera ställen. Plockas nog säkrast från vattnet.


Vi åkte i nederkanten av Hospitalparken en bit men kom tyvärr inte upp till Hospitalet den vägen pga arbeten på vägen upp.


Det var helt avstängd med stängsel.


Kommunen hade nåt jippo i parken. Stod en massa tält där med mat o dryck. Vi såg trädgården lite snett ovanför där. Och även äppelodlingarna på lite håll.

Stora ytor och en massa picknickbord iaf. Ska utforska området mer nån gång. Tror inte den är så rullstolsvänlig precis.

Vi åkte efter ån tillbaka in i parken och till gula villan, åt en vegetarisk lasange som var försvinnande god med massor av sallad till. Jättefräsch tallrik.

Vi gick en sväng och kollade på blomlådorna vid Svandammen och jag köpte med mig lite biggaråer hem.


Väl hemma gjorde jag lite bröd. Men hängde mest i soffan.

Idag har jag haft lite ont, blir ju så när jag sitter länge på scootern. Tagit det lugnt, gjorde en plocktallrik till lunch, satt ute och lyssnade på min bok. Pratat med L jag vet inte hur många gånger. Visade sig att han fått fel reservdel till bilen så han fick köpa en ny och måste nu mecka i morgon. Var här i stan. Hade tydligen varit väldigt bra i Bettna igår med.

Har nyheterna på nu och hör om kaoset i riksdagen, så trött på allt tjafs och mest på en viss blå herre. Det han skriver på twitter är ju bara dravel. Den enda politiker jag är imponerad av trots att jag inte röstar på henne är Annie Lööv, hon vänder ingen kappa efter vinden hon inte.
Tycker dom kan ta sommarlov i riksdan nu.

Kommit några skurar nu ikväll och nu verkar det vara ett väldigt rosa sken ute. Fin solnedgång.

Ska fixa lite nu innan jag går isäng.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29 30
<<< Juni 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards