Mina ord och tankar

Alla inlägg den 12 juni 2022

Av Neta - 12 juni 2022 23:23

Sannex var ju på nyhetsmorgon. Varenda gång vi träffar Andreas så påminner han mig om att vi var på hans första spelning med dom. Jag minns det men vi är lite oense om var det var.
Jag minns dom bäst från ett knyt vi hade i Granebergsparken, var när Chris var med och C fyllde 15 den kvällen. Den verkar han ha förträngt. Haha!

Han skrev till mig när E dog. Hon har ju alltid varit med. Jag skrev till både orkestern och Micke liksom att det hänt och fick svar av Patrik. Men A skrev själv också.
P har jag aldrig ens pratat med tror jag. M däremot har ju blivit som en kompis till familjen sen C gjorde sin prao med Nova. Där han spelade då.


I direktsändning fick dom veta att dom var med bland dom 10, som ska reduceras till 5 som var nominerade för Årets låt till Guldklaven. Dom med *All inclusive*, med där var Arvingarna med *Tänker inte alls gå hem* också. Får väl rösta på båda.

Fast vi varit i Malung så mycket har vi aldrig varit på galan. Borde man inte det? Jag menar om nu både Sannex och Arvingarna ska vara där. Hmmm? man KAN åka hem på natten, det har vi gjort förr. Skitjobbigt men man KAN!
Sen åka upp på lördan igen, vem sponsrar? Haha! Tror det är 42 mil.


Så det blev en TV-frukost framför nyhetsmorgon. Hör inte till vanligheterna. Ser ni att jag har rädisor på ostmackan. Skivar på osthyveln och saltar dom på mackan. Då blir det små sjöar av växtsaften på dom. Oföskämt gott! Prova!

Sen vete 17 vad jag gjort idag egentligen. Vädret har varit varierande med skurar och sol.


Gjorde iaf en räkpasta som jag gjorde på samma jag hade i pajen igår. Champinjoner, rödlök, vitlök och rädisor. Behövde användas. Fräste och redde av med 50/50 mjölk och räkspad. Kokade pastan och rörde i den och svarta oliver.
La räkorna i tallriken och hällde över pastaröran. Åt hälften till lunch och hälften i kväll. Då fick jag lite glass med punchrussin till dessert med. Tänk va snäll jag är. Tack ska jag ha! Haha!


Blev riktigt soligt ikväll så satt ute en stund efter 18, vattnade pelargoner m.fl Sen var det ju Lassemans altan och barnmorskan ikväll. Godkänd TVkväll. Tydligen hade Donnez varit med på Bingolotto med.

Annars går det ljudböcker hela dan här. Inne på bok 2 av 4 nu. Jag utnyttjar mitt Storytel till max. Så praktiskt att kunna lyssna samtidigt som man gör nåt. Är ju lite asocial nu. Går knappt ut.

Men nu ska jag avsluta den här dagen!

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29 30
<<< Juni 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards