Mina ord och tankar

Alla inlägg den 8 februari 2023

Av Neta - 8 februari 2023 01:36

Men herregud så få stånd det var. Vi blev nästan chockade, vi saknade mycket. Jag saknade Lerox mest eftersom dom är dom enda som har 1/2 lit fryspåsar. Dom brukar ju alltid vara där.
Vi hade tänkt ta en korv där, svindyra langos och hamburgare för 90 resp 70kr fanns men inte en varmkorv så långt ögat nådde, inga ballonger, ingen sockervadd, inga handarbetsgarner, inte lågpriskrafset, inga mattor, inga blommor, inga korgar och ingen frukt o grönsaksstånd. Sånt som alltid brukar finnas.
Munkarna kostade 25kr styck, är inte det dyrt? Dom med bara socker på va lika dyra som dom med godis och sånt på. Saknade att dom gjordes där med, visst brukar dom ju göra det?
Väldigt lite marknadsnougat med, vid ett par godisstånd och då bara nån sort.

Hittade vi nåt då. Jo vi båda köpte sittdynor i fårskinn, vändbara med fina mönster på båda sidor.


Tjocka, varma och goa att sitta på. Rejäla storlekar, passade precis på scootern. Annars köpte jag, runda bröd, chokladbollar, och lite kolor och polkagriskarameller.
Annika köpte lite ostar.

Vi gick in på Kvarnen för att kolla in den nya pastarrstaurangen, men det var väldigt få bord där och man skulle beställa i deras app så vi struntade i den.
I stället hittade vi ett litet thaiställe precis bredvid där vi åt lite sen lunch. Jag tog en kycklingsallad med papaya och bulgur + en massa olika grönsaker. Lite för mkt hetta i den för att vara i min smak men väldigt god ändå. Ligger mitt på bortersta torget som bredvid apotek o skomakaren. Testa den ni!

När jag kom hem hade jag fått en massa kläder jag beställt. En lilablommig tunika, 2 långa toppar i lila och svart och 2 klänningar


Några smådukar jag köpt på Tradera från Frösö handtryck.


Dom här är i linne båda, till sängborden, får väl bleka den ena.



Den sista är en löpare till hallbyrån.


Gjorde en varm macka på ett av bröden jag köpte, Lill-Isak heter det och är chockfryst vad som nu menas med det. Haha! Färdig räkstuvning och riven ost på. 5 min i Airfryern. Lagom efter den sena lunchen.

Tv i kväll då, chokladboll typ mumsmums till fikat, Mandelmann + Köping. Ett par avsnitt av Aidens sjukhus och nu är jag redo att sova.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7
8 9 10
11
12
13 14 15 16
17
18 19
20
21
22 23
24
25 26
27 28
<<< Februari 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards