Mina ord och tankar

Alla inlägg den 23 februari 2023

Av Neta - 23 februari 2023 23:02

Tycker nog att det går åt rätt håll iaf. Men kommer nog att ta lite tid.
Fick lite oroande besked idag av en i familjen med. Känns som man aldrig får vara riktigt glad liksom. Alltid nåt att oroa sig för.
Min rygg skiter iaf familjen i, ingen har ens kommenterat det medans folk som bryr sig kollar hur det är varje dag. Det är skillnad på olika.

L ringde iofs ikväll men frågade inte ens hur det var bara malde på om nån dator han fixat o att han handlat.

Fick ju säga återbud till arbetsterapeuten igår, hon skulle ringt idag för att kolla om jag fixar det i morgon men det gör jag nog inte.
Får ju skippa att tvätta nu på ett tag, som tur är hade jag kört några maskiner i slutet på förra veckan.

Maten får ju bli lite enklare också. Igår kunde jag koka några kroppkakor, kunde ju ta upp med hålslev och sen vicka kastrullen. Idag mixade jag hop en banan o ett ägg o grädda några plättar och nu ikväll bara körde jag nån dl pasta med lite frysta grönsaker och en skivad korv i buljong till soppa. Va lite så där att skiva korv o sen röra, då känns det men det går ju över.

Fick in det jag ville frysa idag med. Bara la in sakerna, hela fläskytterfilén, korv i påsen, smör och bregott. Har ju vårrullar så kan bli det nån gång i helgen. Tur jag har airfryern.
Har smördeg och pizzakit men det kanske jag inte gör den här helgen. Har en burk räkor i lake så gör kanske bara en räkmacka nån av kvällarna.

Lite fundersam på hur det blir att åka scooter ute dels för kylan och sen vibrationerna. Skulle behöva till affären och hämta ut en bok. En om lite uppländska bruk, inte den jag letat efter men en liknande iaf.
Vallonbruksminnen heter den och handlade väl mest om Forsmark och Österby. Hittade den på ett antikvariat på nätet. Kan ju va kul att bläddra i.
Tänker att då kan jag ju köpa mig en tekaka till räkmacka. Får nog köpa annat matbröd med, hade ju tänkt göra ett men knåda går nog inte än.

Ligger och sitter omväxlande, försöker röra mig också, bygger upp m soffkuddarna så jag kan slappna av helt i ryggen, det känns bäst. Tur jag har Storytel.

Sov hyfsat i natt iaf, men blir ju jäkligt trött av dom blå men dom måste jag ta nu.

Lite trist att va ensam, inte vågat åka ut.


Vet inte om den här vita bestämt sig för att inte överleva. Vattnade igår men en av blommorna hänger mer o mer idag. Tror jag skulle behöva plantera om den men vågar ju inte hålla på med sånt nu. Va lita kämpigt att bara vattna. Dom är ju iofs hårt drivna och planterade i bara torv i små krukor. Mina krukor står ute o dom vågar jag inte lyfta in nu.

Diske får vara med, även om jag kan sitta och plocka in i maskinen så blir det lite konstig vinkel ändå eftersom den står på bänken. Tur det inte blir så mkt. Idag fuskdiska jag en djup tallrik bara under kranen. Får väl göra lite så kanske.

Nu ska jag iaf byta soffan mot sängen.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7
8 9 10
11
12
13 14 15 16
17
18 19
20
21
22 23
24
25 26
27 28
<<< Februari 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards