Mina ord och tankar

Alla inlägg den 15 februari 2023

Av Neta - 15 februari 2023 01:42

Trodde väl att C iaf skulle ringa men det gjorde hon inte. Skrev lite på messenger men inte ens en önskan att jag skulle ha en kul alla hjärtans dag.
Ingen har heller varit till graven idag. Det är ju C som är ansvarig där, hon var väl typ den enda som ville ha en egen grav. Men åker hon inte dit kan hon ju inte vara det.

Jag har försökt plocka lite för att det ska vara klart för att L får hjälpa mig bära in en stor back i klädkammaren i morgon. Men jag klarade inte av att förbereda helt. Han har själv lämnat en stor låda på golvet därinne så vi måste se var den ska stå. Annika hade ju plockat undan så golvet var tomt därinne.

Har ondare än jag haft på ett tag nu, så blir nog en liten blå nu.

Fotade ingen mat idag men åt laxfärsbiffar med potatis och sallad. Lite glass med björnbär nu ikväll. Nåt ska man väl unna sig en sån här dag.
Har inte hittat nån rimmad fläskbit så har inte kokat nån ärtsoppa. Få se vad vi hittar på att äta dom dar han är här nu.


Längtar till påsk och sånt här nu. Tänk om det kunde bli en lång vår med tempen på plus iaf. Inte det här hattandet som verkar bli nu. Jag vill se mina vårblommor komma upp ute, vi (läs Annika) planterade ju massor av tulpaner i rosa nyanser på framsidan i höstas. Tror det var 5-6 olika bl.a den som ser ut som en glasstrut. Även en sorts rosa krokus. Farbrorn innan mig hade ju satt en del också. Jag satte ju 150 lökar på baksidan också för 2 år sen. Undrar om snödropparna tänker växa i år, satte 50 st men kom blad från en lök i fjol. Men dom är tydligen kinkiga med jorden dom. Satte scilla, porslinshyacinter, gula krokus, pärlhyacinter, gullvivor och förgätmigej som kom så fint i fjol iaf. Sen dom här stora vita sipporna.
Blåsippor fanns här när jag kom. Sen vill jag köpa penséer och påskliljekrukor och göra i ordning amplarna.

Annika från grannbyn ringde en snabbis ikväll. Kul att nån hörde av sig. Ska väl försöka få till så vi kan ses snart. Men nu är det ju fullt några dar.

Så kul att se att det faktiskt börjar bli liv i solcellslamporna nu med. Och att belysningen på altan på baksidan som går på skymningsrelä med timer lyser längre och längre på kvällen. Tänds ju senare för varje dag nu.

Men nu är det nog sängdags på riktigt, ligger redan men ska väl böka ner mig ordentligt.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7
8 9 10
11
12
13 14 15 16
17
18 19
20
21
22 23
24
25 26
27 28
<<< Februari 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards