Mina ord och tankar

Alla inlägg den 1 juni 2023

Av Neta - 1 juni 2023 23:59

Har ni hängt tvätt med vä? Det har jag, får hänga några plagg om dan några dar nu. Fixar ju inte stå så länge.
Diskmaskin får L plocka ur i helgen. Vågade inte ens testa. Ett helsicke att få ost på mackan i morse, försök med vä får ni se.

Verkligen försökt vila hö men den blir inte bättre. Försökte åka upp med en soppåse, kom inte ens urvgaraget. Kan köra med vä del av styret men sen då. Blev för avigt.
Kan inte gå med kryckorna.

Får sitta bredbent med paddan mellan benen på soffan o skriva, enda sättet. Försökte vattna blommor inne med vä, gissa va det vattnet hamna?

Laga mat var ju också en utmaning men tinade spenat o fisk, kokade i samma kastrull, en spenat o fisksås blev det haha! Hälften på bänken när jag skulle hälla på tallriken med en darrig vä.
Typiskt nog inte så mkt färdigt i frysen nu. Kan bli mkt bröd framöver, men utan ost. Funkar inte med vä.

Tvätta håret med vä va också en utmaning men tror det gick hyfsat. Duscha funkade ändå hyfsat. Kamma sig är däremot en utmaning.

Ta ner torr tvätt m vänster funkade. Va ju bara dra. I morgon ska jag se om jag kan vika o ?galga?

Ja ni, saknar min hö arm.

Av Neta - 1 juni 2023 12:16

Känner mig febrig och frusen men inte sjuk på nåt vis. Bara den här förbannade axel/armen som jäklas nåt så ini vassen idag. Så stelt och konstigt. Måste ha paddan nere på soffan med ett ben uppe på soffan och ett i golvet för att kunna skriva. Annars armen mot kroppen.

Att klä sig är inte lätt och måste hantera allt runt om mitt vardagsliv med vänstern, inte lätt för en högerhänt som är vinglig i vanliga fall. Alla i familjen är upptagna av förberedelser för festen på lö eller annat, orkar inte bry sig eller så tror dom mig inte.

Bet ju ihop på restaurangen igår, bl.a så skar jag köttet själv fast det gjorde ont och undrar om det är därför jag är så här idag. Börjar bli tveksam till om jag överhuvudtaget kan vara med på lörd. Inte för att nån skulle sakna mig. Är ju inte kul att på en fest behöva hjälp med typ allt heller.

Jaja 2 dar kvar, bara avvakta och se. Måste tvätta och hänga iaf en maskin idag. Annars får jag gå med rumpan bar Haha! Plocka ur disken måste jag också om det inte ska bli översvämning i hon. Så vila armen får jag ju inte. Mat må man ju ha med. Tyvärr lagar den sig inte själv.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards