Mina ord och tankar

Alla inlägg den 15 juni 2023

Av Neta - 15 juni 2023 00:40

I natt sov jag hela natten, visserligen på värktablett, men utan att ens behöva upp på toa. Väldigt ovanligt här. Funderade på om jag skulle köpa en lott. Haha!

Fick ju en tid hos en sjukgymn i morgon när jag var hos diabetessköterskan sist. För att jag beklagat min onda arm.
Den tiden har inte varit införd på 1177 och jag har funderat lite på varför men tänkt att sånna tider kanske inte blir skrivna där. Jag har ju haft en lapp med den tiden från henne. Så jag tvättade håret och grejade i morse för att inte behöva gå upp så tidigt i morgon. Spola av sig går ju snabbt men håret tar en jäkla tid med bara vä arm.
Kom på att jag inte heller fått det där sms-et man brukar få dan före. Så då ringde jag och efter en massa knapptryck på mobilen kom jag äntligen till sjukgymnastikens telefonsvarare och kunde prata in min undran.
Blev uppringd ett par timmar senare och mina farhågor besannades. Fanns ingen tid till mig. Kände att jag dog lite, hur länge skulle jag få vänta nu då? Armen är lite bättre men långt ifrån bra det kände jag ju efter gårdagens fixande med Wallenbergarna. Hann få lite panik!

Men jag fick en tid redan på fredag och som tur var kunde Annika då med. Jag får åka scooter och rullstolstaxi in men får väl bita ihop. Vi åker in ett par timmar innan och går på Botan sen är det ju bara över kyrkogården och nåt kvarter till. Kul att få göra nåt. Har jag en jäkla tur kan C komma loss en stund och följa med mig in.

Luften gick lite ur mig och jag blev nästan arg. Satt mig i soffan och där blev jag kvar, var bara ut på baksidan och vattnade lite med vä. Som tur var hade hon inte fyllt kannorna helt men blir lite vatten på golvet, och då blir det halt. Höll mig på benen iaf.

Mr X ringde på kvällningen o gav besked över nåt jag frågat om. Ska tydligen hit till flyget på tisd men hade bråttom hem igen då det är dans i Broby. MA tydligen, hade ju vart kul att åka på.

Frågade igen om midsommar men han hade inte planerat så långt. Det konstiga var att när C frågade några timmar senare hade han sagt att det var möjligt att han skulle komma hit för det fanns inget däromkring att göra. Så sa han ju definitivt inte till mig. Blir lite trött ibland.
Vad gjorde vi förra året då? Då var vi ju nästan hos han. Haha!
Den mysigaste midsommar jag haft på länge i idylliska Mariefred med avslutning hos greken i Strängnäs. Men då var vi ju ett litet gäng.

Tycker han isf kunnat stanna på tisd för att spara pengar och bensin men dans är livsviktigt och då finns det pengar. Såg att Martinez spelar på Barva på torsd så kommer han blir det väl på mids.afton på dan då. Det visar sig, jag är nog nästan själv på gården med, dom har ju stugor och husvagnar dom åker till och annars åker dom till sina barn eller föräldrar.

Tur C hjälper mig att handla iaf för lite sill, färskpotatis o sånt vill man ju ha även om man är ensam. Och bigarråer, mums! Jordgubbar får man väl köpa på själva dan.

Hoppas det inte blir så varmt iaf. Som det ser ut nu ska det bli molnigt och 27 gr. Går väl an! Till och med regn skulle gå an nu.

Gjorde månadens beställning till Delitea idag med. Brukar göra det strax innan pension. Har slut på knäcke, kex o sånt så tog det där tillsammans med det tunga. Sköljmedel och lite konserver och saltgurka. Så då blir det inte så mkt mer än det färska när C o jag åker.

Men nu ska jag vila armen en stund innan hela jag ska vila.





Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards