Mina ord och tankar

Alla inlägg den 2 mars 2020

Av Neta - 2 mars 2020 23:58

C och jag åkte till Hedemora igår. Det är inte så himla långt härifrån, tar 1.40 dit och alltid lite längre tid hem. Ja även om vi inte stannar och fikar, det gjorde vi inte igår för huvva vilket oväder vi kom i.
Vi försökte få med oss L men han hade varit och dansat i Örebro kvällen innan, farbror 77 bast i år, orkar tydligen inte så mkt längre. Haha! ( skojar bara, han har kondis som en häst)

P-H spelade och jag vet inte när jag var på dom sist. Förmodligen på Rosella för.... ja va ska vi tro, 3 år sen. Björne ska ju sluta och jag ville säga tack och hej till honom. Vi har ju känt varann länge, långt innan Sannex och P-H tiden. Hade en kul semester på Gotland en gång i ungdomen (?) ett helt gäng, då han vann en luftgitarrtävling, glömmer aldrig hur imponerade vi blev. Vi kommer säkert stöta på varann ändå, men inte i dom här sammanhangen.

Inte så mkt folk men full fart på golvet ändå, är ju inga tråkmånsar däruppe direkt. Alltid fin stämning.

1 mars igår och då kom snön hit, 08 hade ju haft ett par dar. Där i dalom kom det dock blötsnö, dansen är mellan 17-21 och då vi skulle åka därifrån snöade det rätt mkt. Va nästan läskigt på lilla vägen upp till Hofors. E 16 var inte plogad heller, kom ifatt plogbilen vid Valbo men då regnade det i stället en stund.tror det tog 2 timmar hem i det väglaget.

Idag blev allt klart med lägenheterna. Hade ju bett syrran att inte säga nåt till mamma. Så ringde idag och tänkte leverera nyheten. Möttes av en utskällning. Hon visste redan så fam Sladder hade väl varit i farten igen kanske. Jag hade nämligen inte att göra med vem som upplyst henne.Trodde det skulle räcka med att ta bort dom från facebook, så idag tog jag bort alla kusiner och andra tänkbara sladdrare. + några till jag inte direkt har nåt utbyte med.

Mamma visste minsann också att jag inte skulle trivas i Tierp. Ja men så bra då, varför skulle jag lyssna på det? Finns ju fler orsaker till att jag flyttar, den viktigaste är att komma närmare min multisjuka dotter. Sen var det väl inte tänkt att bli så nära. Men hon skrev i ett mess att jag skulle söka den och det gjorde jag. Nu när L inte orkar eller vill flytta tbx som han tidigare trott han skulle. Han drar ett stort lass på vintern, men nu kan jag avlasta.
Jag visste nämligen inte själv när jag flyttade hit att jag inte skulle trivas, jag gav det iaf en chans. Och så hemskt har det inte varit. Kommer att sakna lägenheten iaf.

Så nu blir det att jaga flyttlådor igen, och köpa upp sig på silkespapper. Haha!

Vi var in en snabbis på ica idag när vi varit på Tierpsbyggen. Köpte bruna bönor och falukorv, det tyckte C var en konstig kombo. Vi åt väl mest med fläsk. Men tror vi fick det med korv på skolan. Gott ska det bli iaf. Haha!

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18 19 20 21
22
23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards