Mina ord och tankar

Alla inlägg den 10 mars 2020

Av Neta - 10 mars 2020 23:43

E är verkligen inte bra, och blir så illa behandlad av sjukvården så jag blir knottrig av ilska. Ringt så fort det blivit tfntid på lungkliniken och blivit lovad att en läkare ska ringa upp, vilket sen inte hänt. Så har det blivit flera dar.
Liks förbannad är jag på hennes mes till far som är så konflikträdd att han inte törs säga emot trollpackan han åker och dansar med. Dom är ju bara kompisar men hon styr honom med järnhand. Börjar misstänka att hon är psykotisk för han är livrädd för henne. Han har en tjejkompis till som gärna hänger med ut men det vågar han inte fråga om. Rädd att trollpackan ska bli missnöjd.
Ikväll t.ex har E legat på akuten hela kvällen, då åker idioten och dansar. Tar inte ens egen bil så han kan vara hos tjejerna 40 min efter dansen. Nej åker med en kille från Flen där hon är också med i bilen, och måste åka hem och hämta bilen så ist tar det drygt 2 timmar. Han har en väldig otur nät han tänker ibland, eller så går inte hissen ända upp. Sätter man inte sina barn först då får man inget annat än förakt härifrån. Jag känner ju honom så för mig kan han inte förställa sig.
Det är verkligen en dr Jekyll och Mr Hyde, ibland så himla snäll och hjälpsam sen helt förvriden emellanåt. Och det är inte det sista han är egentligen. Tur man vet det!

Igår var vi iaf in till stan allihopoch C var med mig och valde golv, färg och tapeter m.m till nya lägenheten.
Golven blir i ek, sånt klickgolv utom i vardrummet där det blir parkett, nyslipad. Hallen och vard.rummet går ju liksom ihop så jag tog en vit tapet till hallen med lite struktur och lite blänk i, det går sen igen i den randiga tapet som kommer i vardagsrummet.den är vit och ljust grå precis som jag har här.

I köket blir det en ljus tegeltapet ochljust lindblomsgröna luckor, grå handtag och vita marmorbänkar.

Den modellen på lucka.

Sovrummet får en ljus tapet med små vita blommor.

Blir nog bra!

Gjorde en darrig skiss idag och försökte se hur jag ska ha möblerna. Funkar den så blir det bra!

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18 19 20 21
22
23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards