Mina ord och tankar

Alla inlägg den 12 mars 2020

Av Neta - 12 mars 2020 23:59

Elle hade ju en jourtid på öron, näs o hals idag. Där trodde dom först att hon hade krupp, det hade hon som liten men brukar inte det växa bort?
Hon hade iaf sår i halsen förmodligen orsakad av hostan då. Hon fick betapredd först men det blev inte bättre av det. Då blev hon inlagd, har fått pencillin i dropp och inhalerat koksalt i ånga.
Känns så skönt att nån tar henne på allvar till slut. Nu hoppas vi att hon snart ska få tbx rösten, just nu hör man knappt va hon säger.

L är i hennes lägenhet nu och matar kaninen. Han tycker att han i dom här tiderna ska dansa på lörd, det gjorde han ju i tisdags med. Men eftersom E tillhör en riskgrupp och dessutom är sjjuk nu får han inte vara hos henne sen. Jag fick den rekommendationen från infektion idag, man kan inte vara nog försiktig med riskgrupperna. Viruset sprider sig ju lavinartat.
Själv tycker han inte det är nån fara för ?dansare går aldrig ut när dom är förkylda? men 1. Corona smittar innan det bryter ut. 2. Han borde få pris för dagens mest korkade kommentar. Sa jag inte igår att hissen inte går ända upp där.

Nu får vi se om hon blir utskriven i morgon eller om dom vill ha henne kvar nåt dygn till. Tråkigt nog är det besöksförbud på hela sjukhuset från idag. Men hon har böcker i mobilen, pyssel och virkningen med sig iaf. Ligger på egen sal med TV också.

Danser ställs in nu över hela landet. Men tyvärr inte på Fyris då och Donnes brukar ju dra mkt folk. Blir väl några som inte kommer in kanske. Fast man kan ju hoppas att folk tänker till ohch det blir lite folk.

C blir borta hela helgen, har styrelsehelg med SKU i Enköping. Åker dock egen bil så hon kan mata Es kanin på sönd om det behövs. Eller ta hem henne.

Hade besiktningsman här idag inför flytten, men han hade inget att anmärka på. Länge sen han var in i en så fräsch lägenhet sa han. Kul! Imponerad över min uteplats blev han med.

Men nu är det nog sovdags.


Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18 19 20 21
22
23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards