Mina ord och tankar

Alla inlägg den 30 mars 2020

Av Neta - 30 mars 2020 23:43

Hade svårt att sova i natt och vid 4-tiden hade jag varit på,toa och kastade en blick ut genom köksfönstret. Snö!
Trodde jag såg fel först men nejdå, var väl ett par cm på marken och snöade också. Försvann ju under dan som tur var.

Idag har L och hans bror hämtat Cs bil, på onsd när vi hämtat nyckeln ska han hämta reservdelar och sen fixa det där med styrningen så hon kan köra igen.
Vi lastar även möblerna från uteplatsen och lite sånt jag har i förrådet som ska ner till honom. Lite tjejerna ville spara av barngrejer. Jag har ju också spart lite kvalitetsleksaker som Brio, Fischer Price mm. Men jag kommer att få ett mindre förråd nu så han får ta ner en del.

Idag kom dom från hjälpmedel och hämtade min scooter också. Får den först om en vecka så nu kommer jag bara ut i rullstol med nån som kör. Men har varit så mkt problem med att den inte håller laddningen så bra att dom går igenom den.

Ibland blir jag sugen på nudlar. Lägger ofta till nåt i grönsaksväg, idag salladslök och paprika samt lite salladsost som inte fick plats på pizzan igår. Blev lite kvällsmat.
Hörde på Fråga Doktorn förra måndagen att vi äldre ska äta lite och ofta. Handlade kanske mest om dom som var ännu äldre. Men det var protein och järn som var viktigt att få i sig och då är ju ost, paprika och gröna grönsaker jättebra. Jag skulle ju vilja lägga till C-vitamin också. Jag äter ju blåbär i yoghurten varje morgon och en citrus varje dag. Har alltid Babybellostar hemma att ta till om jag blir hungrig eller sugen. Sen finns alltid kokta ägg i kylen numera. En knäcke med skivat ägg mättar ju bra, lite gräslök på med, sen så. Haha!

Hur gör ni i påsk? Vi tänker fira ihop tjejerna och jag, L kommer också ett par av dagarna. Inte påskafton för då skulle han fira nån kompis som fyller jämt. Vi kommer nog att vara ute mkt om det är bra väder. Man kan ju faktiskt äta utomhus med om så skulle vara. Picknick eller utnyttja nåt ställe som serverar utomhus. Hoppas bara att E är lite pigg då.
Påsken är skön tycker jag för den är så kravlös, inte som julen som har en massa måsten.
Jag kommer nog inte att pynta nåt i år, med 2 v till flytt är det nog mkt kartonger här då. Kanske gör nån påskkruka på trappen på båda ställena. Kör väl kanske lite grejer i bilarna med.

Ja vi får väl se hur det blir med allting.





Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18 19 20 21
22
23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards