Mina ord och tankar

Alla inlägg den 21 mars 2020

Av Neta - 21 mars 2020 05:54

Allt där datumet gått ut åkte, sen hitta vi lite gamla ostar och rester som inte var så fräscht. Hittade 4 pkt kaffe, då köpte jag 3 för ett tag sen. Nu dricker jag ju mest snabbkaffe men får nog börja brygga mer.
Men bra få koll på vad man har, hade block och penna framme så gjorde en order på Delitea, fyllde på och köpte upp mig på lite konserver. Raviolin var slut. Haha!

Nu ska jag göra lika med skafferiet, gå igenom kryddorna t.ex och frysen.

Påsken planeras, L ska komma nån eller några dar och vi ska försöka flytta förrådet den helgen. Kanska hinner vi uteplatsen också. Nu blir man ju sugen på att fixa med lite vårkrukor ute. Vårdagsjämningen har ju passerat. Hittade den här bilden och blev lite inspirerad.

Nån påskkruka från altanen nåt år. Kan ju tyvärr inte ha påskliljor inne längre, ögonen svider och rinner, men ute går ju bra så klart. Inne får det bli andra gula blommor, ranunkel, tulpaner och rosor med några kvistar blåbärsris i.

Viruset fortsätter sin framfart, är inte så orolig för egen del men för E. Hon har ju låg motståndskraft i och med sina diagnoser, varit väldigt sjuk nyligen och inte bra än.
Jag är mest hemma nu, C handlar åt mig. Min hosta är inte helt över men lite annorlunda. Haft ont i ett öra och trodde jag hade en vaxpropp, vi fixade med revaxör igår men hade inget. Börjat ta nasonex regelbundet då jag har lite allergikänsla, det är ju pollen i luften nu. Får väl snart börja med tabletterna.

Kl är nu 5.40 på morgonen, sitter på sängkanten och skriver. Det har ljusnat ute men jag ska krypa ner en stund till, fötterna börjar bli kalla.
Ni får ha en bra lördag!

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18 19 20 21
22
23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards