Mina ord och tankar

Alla inlägg den 25 mars 2020

Hej

Av Neta - 25 mars 2020 23:15

Hoppas ni haft en fin dag och fått er en våffla eller fler.

Igår var jag till Lidl och handlade då hände nåt läskigt. Packade en papperskasse liksom i luften och skulle sen lyfta upp den så jag kunde få ner den mellan mina fötter. Då orkade jag liksom inte riktigt med min dumma höger. Vet inte hur men på något sätt kom jag åt gasreglaget med kassen, scootern åkte framåt, över nån stålgrej som sitter lågt framför fönstren och framdäcket började klättra upp för rutan. Som tur var fick jag bort den innan jag tippade bakåt.
Jag tyckte det hände under lång tid, blev nog lite paralyserad först, men förmodligen hände det på några sek. Kunde iaf sen backa tbx och ta mina rosor som låg kvar på bandet. Ingen reagerade! Va kunder och personal i 2 kassor som ju måste sett vad som hände.

Det är en rätt vansinnig placering av gas och back på ena handtaget. Hände ju en gång när jag skulle kliva av att jag kom åt backen och backade på mig själv så jag ramlade bakåt. När det blir dags att byta den där ska jag nog fråga efter en annan modell.

Men jag fick ju hem lite varor iaf. Hade innan jag åkte tagit fram hallon och syltsocker

Så nu finns det nykokt hallonsylt. Har fuskat och köpt en burk emellan men nu finns det riktig igen. Syltsocker måste ju vara guds gåva till folket.
Till 500 g bär tog jag 350 g siltsocker som fick safta till sig tillsammans. Sen koka upp och koka 4 min. (Lidl:s syltsocker) blir knappt nåt att skumma heller. Enklare kan det inte bli och inga e-nummer, konsistensgivare eller annan skit i. Finaste färgen blir det med.

Annars händer inte mkt nu, C kom iofs och vi gjorde våfflor. Men hon är inte pigg så jag försökte hålla metern mellan oss. Fick hjälp att posta ett viktigt brev iaf. I morgon är det städ, ska bli skönt. Sen kan jag börja packa så smått, ska börja ute då det ska bli soligt och varmt ett par dar.

Men nu mot sängen!

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18 19 20 21
22
23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards