Mina ord och tankar

Alla inlägg den 1 juli 2022

Av Neta - 1 juli 2022 23:02

Varmt, svettigt, kladdigt. Jag får känning av astman när det blir så här.

C hämtade mig på dan. Vi kom ut precis då dom andra landat och höll på packa ur. Ma och jag plockade ur några kökslådor men fick skäll för att vi ställde fel. Då slutade jag. Vi fick dock tillåtelse att plocka in som vi ville i skafferiet så det gjorde Ma. Varpå Marcus sa att det där ska vi göra om.
Dom skulle köpa pizza till allihop men drogtill Enköping så vi fick lösa det själva. Ms verk det också och C sur.
Ledsnade som fan.
Rasmus kom och han och Leif kunde starkt försenade hämta sista lasset i Tierp. Mi o Ma åkte hem, så där satt jag själv ett tag.
Vid 19.30 fick C skjutsa hem mig. Lika bra att dom får fixa själva. L blir kvar hela helgen. Skulle först sova här men nu sover han hos J. Jag kände inte för att ha han här, jag är inte 100.

Kvavt ikväll, skulle inte göra nåt om det kom lite åska. Ligger nu nyduschad med fläkten igång och försöker slappna av.
Försökte ladda upp en video jag tog på deras utsikt men det gick inte så ni får nöja er med en bild på tehyllan, det är dubbla rader med burkar. Ja hon gillar te Haha!


Fint kök har hon iaf.

Av Neta - 1 juli 2022 01:09

Eftersom Christines och Marcus flyttdag är i morgon tog jag det lugnt idag. Jag hoppar väl inte på tåget förrän på em men ändå. Ska ju packa upp köket. Tillsammans med någon annan vem det nu blir. Dom ska träffas kl 10 i morgon med ett hästsläp och ett vanligt släp. Ett släp till ansluter på em. Hon flyttar ju från 45 kvm så hon hoppas väl att det ska gå på en vända. Jag blir upphämtad när lasset går söderut. Det ska regna av och till men det blir nog mest skönt.

Inte gjort många knop, gjorde en tacotallrik till middag, lunchen blev körsbär.


Hade ingen sallad men det där gick ju bra. Tacofärsen är underst. Tinade den och majsen på tallriken. Sen är det tropisk salsa, är inte jätteförtjust i tacosås, gräddfil med. Tomater, lök, gröna oliver och vattenmelon. Åt med lite salta tacochips.

Varit varmt idag, klibbigt och nästan lite kvavt. Satt på baksidan och lyssnade på Lernströms och Lena Phs sommarprogram. Drömde mig tillbaka till igår.

Nu ska jag iaf sova!

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14 15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards