Mina ord och tankar

Alla inlägg den 2 juli 2022

Av Neta - 2 juli 2022 20:38

Som vanligt! Kan man inte lyfta och plocka då duger man inte. Vi hade ju bestämt att jag skulle sitta och packa upp kartonger och det gjorde jag väl lite grann igår. Men ledsnade rätt bra när man bara blir nerklankad på. Och att M så tydligt visade Ma och mig att det vi gjorde inte dög.

Idag åkte dom och tog det sista i Tierp och där kunde jag ju inte göra nåt.
Att plocka upp mig när dom åkte förbi för att jag iaf skulle få vara med va tydligen inte aktuellt.

L är ju där nu med, han tycker nog det är kul att hon ska bo på bonnlandet. Kommer nog att vara där en del. Hugger nog i både ute och inne. Han trivs ju med sånt. Och han är ju viktigare än jag som inte kan nånting.

Jag har bett både L och J om hjälp med persienner men det verkar dom skita i båda två. Jag är inte viktig, inte hur jag mår i värmen heller.

Så jag har varit hemma ensam hela dan, blir nog så i morgon med. Idag har jag knappt varit ut, haft helt öppet men det har blåst smådjävlar. Inte så kul att äta eller fika ute när det blåser av tallriken. Haha!

Nu kollar jag på TV om Bee Gees, dom som Arvingarna är så inspirerade av. På showen vi var på häromåret och såg hade dom en egen BG avdelning eller va dom kallar det för. Hörs på stämsången med att dom inspireras av dom. BG var ju stora idoler på 60-talet, även för mig. Mer för Arvingarnas föräldrar än dom själva tror jag. Haha!

Apropå Arvingarna är ju dom tillsammans med Sannex i Ullared ikväll. Där skulle man ju varit.
Så får ju jag skriva om mkt nu för tiden. Har man ingen bli och få kompisar med samma intresse
Så blir det ju så. Man kommer inte iväg så ofta!

Åt rester idag. Är så grillsugen men vill ju inte grilla själv. Sist vi använde den gick propparna med, vet inte varför. Går ju att köra en flinta i ugnen iofs men ger inte samma känsla. Men grillat kött, tzatziki och lite grillade grönsaker och kokt färskpotatis står högt på önskelistan nu.

Nu ska jag ägna mig åt BGs.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14 15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards