Mina ord och tankar

Alla inlägg den 23 mars 2023

Av Neta - 23 mars 2023 23:53

Det blir det när man varit *sambo* i 6 dar. Han kom i fredags kväll eftersom vi skulle vara i Torresta tidigt lörd morgon. C och jag åkte till nya huset där hennes svärmor stod och väntade. Dom hade varit där med lite lådor dan före så vi kunde börja packa upp köket. Det följdes av mer lådor under dan och det sista var möblerna. Vissa inte ens tömda.
Jag hade som tur var rullstolen. Alla slet som djur. Jag gjorde det jag kunde, packa upp kartonger. Svärmodern hade gjort pizza och jag fikabröd. En av Cs favoritkakor.

Vi höll på hela dan men slapp åka dit på söndan. Då var vi bara hemma och tog det lugnt.

Månd hade ju C trots vaccination fått influensan. M insjuknade dan efter. Tur i oturen ändå. C var bara dålig ett par dar. L o jag klarade oss, vi var ju också vaccinerade. Men måndag kan ni läsa om i föregående inlägg.
L har hjälpt mig massor. Tagit bort julsaker ute, trodde allt tills jag fick syn på träden på baksidan idag. Haha!

Tisd hade han möten både morgon o kväll men kom ut emellan och sov här. Onsd var vi till stan, bl.a ikea och köpte soffbord åt mig.


Lite nättare än det jag har. Handlade lite och köpte penséer och påskliljor.


Gjorde rotmos o korv.

I morse gick L upp och gjorde frukost, tog in påsklådorna. Tänker inte pynta än men vill gå igenom dom. Ingen av oss tänkte på att han kunde ta ut dynorna till altansoffan med. Han duschade och åkte på dans på em, hade årsmöte ikväll som avslutades med middag. Sen åkte han hem.

Jag planterade på em


Ringde Sonja som kom ner och höll mig sällskap sen satt vi en stund i solen. Hade planterar en rosa pensé till Elle, tänkte att jag tar med den ovattnad och vattnar på kyrkogården men där var ju inget vatten, fick åka hem och hämta vatten och åka tillbaka.


Rosorna vi la dit i måndags var så fina fortfarande. Pratat med flera grannar idag som var ute. 2 av dom sa att dom var imponerade över Ls och min relation. Att vi kunde umgås ändå. Men är det så märkvärdigt egentligen? Vi har 2 barn ihop och har ett gemensamt trauma. Dessutom är han ju jordens snällaste och mest hjälpsamma person. Vår relation har blivit ännu bättre efter det som hänt med.

Åt rester ikväll och glott på burken. Få se om jag kan sova utan hans ljud. Tror jag ska spela in honom när han kommer nästa gång. Använda som sömnmedel. Haha!

Nu ska jag avveckla dagen iaf. I morgon ska det tydligen bli sämre väder på em.



Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13
14 15
16
17 18 19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards