Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 31 juli 2022

Ont idag

Av Neta - 31 juli 2022 00:17

Märktes i natt med att jag hade ont i hö knä. Gick som en kratta när jag skulle upp. Naturligtvis behövde jag gå upp 3-4 ggr i natt och i morse. Var för trött då för att hålla på tända lampor och ta piller.
Tog en värktablett vid 8 och sov till halv 10. Då blev vä arm så där knasig som den blir ibland med. Går inte att räta ut, inte att stödja med, plus kraftlös. Det brukar gå över på ett par timmar iaf. Så ock idag.

Så vågade inte hålla på med vattenkokare och så innan det gett sig så blev frukost vid 12. Då höll jag på svälta ihjäl.
Tänkte sätta mig ute men då kändes det svalt. Så lät dörren vara öppen men satt ner häcken i soffan. Där sitter jag fortfarande.
Åt mat i köket iaf. Frös en port av broccolisåsen. Skar ner tre spetspaprikor och frös in. Gjorde lite sallad men glömde den lilla skålen. Nu har jag till i morrn då.
Ska göra en färdig dressing på äppelvinägern kom jag på precis nu. Skönt att ha klart.

Lyssnat på Åsa Hellbergs senaste, Inte utan min syster. Handlar om 2 systrar som utbildar sig till sjuksköterskor i början av 1900-talet och hur deras liv blir.

Pratat med L om att handla lite åt mig på marknaden i Malmköping i morgon. Han ska dit med sin äldre syrra som bor där och dom ska lyssna på Lars-Kristerz.
Junis kryddor står där och jag har slut på min bearnaise, kan inte äta nån annan än deras, spetsad med lite extra dragon. Det är alltså pulver man köper sen kokar man upp det med vatten och rör i smör utan värme sen. Godaste jag ätit utom om man gör egen då så klart. Men det gör man inte, iaf inte jag. Haha!
Sen hur den kommer hit från Flen vet jag inte. Han får väl ta den nån tisd.


Hittade en kul sida i min tidning idag. Den där gräslökscremen verkar lite intressant tycker jag. Den asiatiska med. Å röd pesto har jag faktiskt.

Åt vaniljyoghurt till frukost i morse med mina egna sv vinbär i. Satan så gott det var. Blir nästan lite hungrig nu Haha!

Ska ta en förebyggande värktablett när jag lägger mig nu. Kanske jag inte behöver gå upp så ofta. Har inte jätteont nu heller. Blir nog en dag i soffan i morgon med om jag inte kan sitta ute. Hade gärna åkt till Malmköping på marknad men ingen skulle åka. Missa ju både Ockelbo, Mora och nån mer i sommar.

Men nu ska jag ta mina svullna fötter till sängs. Boken tog precis slut.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Fredag 17 maj 04:42


Kl är 4 på morgonen. Jag vaknade av nånting och kan inte somna om. Undrar över himlen, den är kritvit som om det vore molnigt. Kan det var så att det kommer en mellandag? Tyckte jag bara såg solar på vädret. Annars är det skönt nu, jag älskar ju si...

Av Neta - Torsdag 16 maj 20:17

Kan ju varna för han som står och säljer vid svandammen i Uppsala. Jag tänkte swisha de 35kr jag handlat för men blev ombedd att betala med kort. Det är draget 80kr såg jag idag från Bärprinsen (utan prickar). Min kompis köpte jordgubbar för...

Av Neta - Onsdag 15 maj 22:46

Då tog jag min B-vitaminspruta idag och jag känner redan kl 22 att jag är piggare. Det där med B-vitaminbrist är ju en hel vetenskap. Tar ju dom eftersom jag är överviktsopererad, GBP en op som inte hjälpte mig ett dugg. Gick ner mer under året jag...

Av Neta - Tisdag 14 maj 22:47

Rätt nere nu. Är väl den stora vårdeppen. Ska det vara så omöjligt att bara få må bra, vara glad och slippa fundera över saker som blir typ *konstiga* Kanske är jag något bättre i fötterna, vi får väl se, men jag törs inte ta ut nåt i förskott. F...

Av Neta - Tisdag 14 maj 19:08


Kall avocadosoppa 1 lit vatten + fond eller kycklingbulj.tärn 2-3 mogna avocado beroende på strl 1 kn salladslök, finskuren 1 brk creme fraiche 1 msk torkad dill Salt & sv.peppar En doft cayenne om så önskas 100 g fetaost Servera med...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14 15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards