Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 30 december 2022

Nyår hemma

Av Neta - 30 december 2022 23:17

Bestämde mig i natt. Kommer inte att åka till Fyris i morgon. Ni minns väl fredagskvällen på Maxi. Då berodde det höga trycket på taxi på en Fub-dans. Tror ju att det är minst lika stort tryck på en nyårsnatt.
Törs inte riskera att behöva sitta ensam utanför Fyris och vänta länge på taxi en sån natt. Dom tar inga förbeställningar heller för dom vet hur svårt det blir att hålla tider.
Dessutom finns ju ingen som kan dra upp mig för backen när jag kommer dit. Sen kanske råka ut för nåt fyllo där utanför på natten. Känns inte tryggt.

Va ju skillnad när jag åkte med L men med tanke på alla vädervarningar också och att han faktiskt har typ en dejt tror jag inte jag kan räkna med hans hjälp med att komma hem. Han har inte sagt nåt om att sova här heller. Tror han hoppas på en natt nån annanstans.

Annika va här en sväng på em, hon berättade att hon skjutsat en granne till kyrkogården och att det inte fanns ett enda gruskorn på isiga gångar. Ingen gång var sandad. Livsfarligt med tanke på backen på körrgårn med. Hon förbjöd mig för att åka ut med scootern för det är så mkt vatten med is under, dels på affärens parkering, dels under viadukten. Inget sand i backen upp på cykelvägen heller.
Det ska ju också frysa på under kvällen och blåsa rätt mkt nu under natten och det gör ju också att det blir halare.
Va tydligen lika illa i Gränby.

Annika va på Willys och handlade då lite åt mig med så gör väl nåt med skaldjuren i frysen och det hon köpte. Baugett, rom, lite kladd, avocado, cider, vindruvor och lite färdig pizzadeg till nyårsdagen. Har creme brulé i kylen med och tunnbröd om jag vill göra nåt till 12-slaget.
Lite tråkigt att vara ensam men det får gå. Finns ingen kandidat att mysa med heller ju. Haha! Undrar om man nånsin får uppleva det igen? Han lär ju inte komma och ringa på iaf och jag är ju dålig på att gå ut.

Så ta det varligt och se till att ni har dubbar på om ni måste ut i dom här trakterna.
C åker hit och tänder på graven och kommer en snabbis och fikar. Beordrade henne att dubba skorna.
Jag tänder ett ljus på baksidan och skålar med Elle. Hoppas att nån ringer.

Kollat på Stjärnorna på slottet, kul folk den här gången. Blir nog bra! Kände igen mig lite i det Pia berättade, hade ju en pappa som söp och inte var så snäll jämt precis. Dåligt ölsinne med. Blev aldrig nykter heller. Därför jag inte dricker så mkt.

Så jag önskar er alla ett gott slut och Ett gott nytt år!





 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Tisdag 21 maj 01:26

Det är tydligt att det är vi som redan har det besvärligt ska ta en stor del av de besparingar som behövs i samhället. Lagen är inte längre lika för alla oss med rörelsehindrr. Det är olika i kommunerna det har jag förstått sen jag gick med i en grup...

Av Neta - Lördag 18 maj 23:08

Igår på dan ringde min kompis från grannbyn och funderade vad jag skulle göra i helgen. Jag hade försökt bjuda på spontanmiddag tidigare i veckan eftersom hon fyllde förra helgen men då var son och sonhustru där. Jag har svårt att ta mig in i henne...

Av Neta - Fredag 17 maj 04:42


Kl är 4 på morgonen. Jag vaknade av nånting och kan inte somna om. Undrar över himlen, den är kritvit som om det vore molnigt. Kan det var så att det kommer en mellandag? Tyckte jag bara såg solar på vädret. Annars är det skönt nu, jag älskar ju si...

Av Neta - Torsdag 16 maj 20:17

Kan ju varna för han som står och säljer vid svandammen i Uppsala. Jag tänkte swisha de 35kr jag handlat för men blev ombedd att betala med kort. Det är draget 80kr såg jag idag från Bärprinsen (utan prickar). Min kompis köpte jordgubbar för...

Av Neta - Onsdag 15 maj 22:46

Då tog jag min B-vitaminspruta idag och jag känner redan kl 22 att jag är piggare. Det där med B-vitaminbrist är ju en hel vetenskap. Tar ju dom eftersom jag är överviktsopererad, GBP en op som inte hjälpte mig ett dugg. Gick ner mer under året jag...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9
10
11
12 13
14
15 16 17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< December 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards