Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 28 november 2021

Fortsätter fixa

Av Neta - 28 november 2021 00:27

Fick lov att ta det ännu lugnare idag, men nu är dom 2 sista ljusstakarna på plats också så även guldstjärnan och kandelabern.


Lampan ska ju bort så klart och även ljuset. Den här ljusstaken dreglade jag över i Lineakatalogen till 2 jular men tyckte den var för dyr då den kostade över 500 minns inte exakt hur mkt över nu.
Så kom vi ner till Ullared då dom precis börjat plocka fram julsaker och då kostade den 200 där. Var ju inte så mycket att fundera över. Gillar den, passar bra i hallen.


Den här hittade jag på tradera förra året, bytte till lågor och satte på ljusmanchetter. Gillar den jättemycket. Har ju en hängande i smide men får ju inte borra upp nån krok här.

Här ser ni vilket kaos jag har på matbordet nu. Haha!


Det här är också en favorit men var lite glapp idag. Fick dunka den i bänken ett par ggr då den slocknade. Hoppas det bara beror på att den legat nerpackad. Den ska få en glittrig vit gran i mitten sen.


På den här ljusstaken satt det några tråkiga droppar i svart o mässing, bytte till dom här röda snökristallerna i glas ist, så fint när ljuset utifrån kommer på dom. Finare än vad bilden kan återge.


Gillar ju korgar jag, den här ska byta plats med den gröna blomsterprydda från Rättvik på köksbordet.


Men det är väl klart man pyntar lite i badrummet. Lingonlöparen ska få 3 röda ljuslyktor på sig med. Har som en hylla bakom tvättstället.


Tog ett glas must och ett par pepparkakor m ädelost till TVn ikväll. Har dock lite svårt för ren must. Så inibomben sött, blev bara ett glas. Till julmaten blandar jag alltid med öl, helst mörkt.
Har flyttat in lite växter i sovrummet, gav orkideerna lite kärlek idag. Innebär att jag måste börja dra upp persiennerna där. Jobbigt då snöret sitter så högt i nerdraget läge + att dom sitter på insidan av innerutan. Måste sträcka mig mycket för att nå att dra upp dom.
Den ljusstaken får stå på sybordet.

Fick ju tid för min trea på tisd på Fyris park, tänkte att det var perfekt då kan man ju åka lite i affärerna däruppe och köpa hem en bowl från Pong. Så kom jag på idag att det är ju dörrar in dit och det fixar inte jag med scootern då den är för bred att gå bredvid gm en dörr.
Frågade C om hon kunde följa men hon skulle till sjukgymnasten. Så frågade Leif som ju är på F16 nästan varje tisd fm och jag visste skulle dit då. Så nu försöker han fixa det. Annars måste jag avboka och boka ny tid någon annan stans. Fixar ju inte att stå så länge att jag kan lämna den utanför heller.
Ska fan inte vara *hjulbent*

Ska väl plocka ut lite grejer från bordet i morgon. Fixa i ordning på köpmandisken med *snön* och pepparkakshuset. Kan ju sitta och göra det. Pynta och ställa ut hyacintkrukorna.


Dom ska planteras, få lite mossa på jorden och nån flugsvamp m.m i mossan. Fixade amarylliskrukorna idag.

Men nu ska jag läsa lite innan JB kommer. Ska bara bjuda er på denna. Lika knäpp som han som bara skalade hälften på potatisarna. Haha!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Lördag 18 maj 23:08

Igår på dan ringde min kompis från grannbyn och funderade vad jag skulle göra i helgen. Jag hade försökt bjuda på spontanmiddag tidigare i veckan eftersom hon fyllde förra helgen men då var son och sonhustru där. Jag har svårt att ta mig in i henne...

Av Neta - Fredag 17 maj 04:42


Kl är 4 på morgonen. Jag vaknade av nånting och kan inte somna om. Undrar över himlen, den är kritvit som om det vore molnigt. Kan det var så att det kommer en mellandag? Tyckte jag bara såg solar på vädret. Annars är det skönt nu, jag älskar ju si...

Av Neta - Torsdag 16 maj 20:17

Kan ju varna för han som står och säljer vid svandammen i Uppsala. Jag tänkte swisha de 35kr jag handlat för men blev ombedd att betala med kort. Det är draget 80kr såg jag idag från Bärprinsen (utan prickar). Min kompis köpte jordgubbar för...

Av Neta - Onsdag 15 maj 22:46

Då tog jag min B-vitaminspruta idag och jag känner redan kl 22 att jag är piggare. Det där med B-vitaminbrist är ju en hel vetenskap. Tar ju dom eftersom jag är överviktsopererad, GBP en op som inte hjälpte mig ett dugg. Gick ner mer under året jag...

Av Neta - Tisdag 14 maj 22:47

Rätt nere nu. Är väl den stora vårdeppen. Ska det vara så omöjligt att bara få må bra, vara glad och slippa fundera över saker som blir typ *konstiga* Kanske är jag något bättre i fötterna, vi får väl se, men jag törs inte ta ut nåt i förskott. F...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6 7
8 9
10
11
12
13 14
15 16
17
18
19
20 21
22 23 24
25
26
27
28
29 30
<<< November 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards