Mina ord och tankar

Alla inlägg den 3 mars 2022

Av Neta - 3 mars 2022 23:06

Den här dan har bestått av väntan. På att hon skulle åka ner på op och på att få veta när vi skulle få åka upp.
Dom kan aldrig säga när. Ibland känns det som jag är med i ett lotteri, vinner jag får vi åka upp. Idag blev det nit, vart liksom ingen idé. Det blev också kväll innan dom tog dit henne. Jag vet inte alls hur det går.
Kan bara tänka på hur hon legat hela dan och väntat på oss. Vad tänker hon? Vad känner hon?
Vi hade ju kunnat chansa med risk för att få vända igen. Med dom här bensinpriserna som är nu gör vi inte det. Men nu är det två dar den här veckan som vi inte kunnat åka upp.

Idag ringde kuratorn också. Precis när hon ringde skulle jag göra i ordning korv m bröd. Då börjar brandvarnaren tjuta. Då hade jag stekt klart och inte var det de stekoset för plattan var redan avstängd och stekpannan borttagen från värmen sen nån minut. Jag fattade ingenting. Bara vräka upp ytterdörren tills det slutade och det tog inte mer än nån minut. Törs f-n inte steka nåt i det köket Haha!
Men som kuratorn sa när hon ringde upp igen, din brandvarnare funkar iaf.
Vi pratade mkt och länge om Es hälsa, hon hade ju läst journalen. Å det hon hade att säga om God man eller förvaltare visste vi också. Anhörighetsbevis som man börjar med har vi med. Men kommunen är inte snabba precis.
Vi tokledsnade idag och vidtog egna åtgärder. Vi har redan bestämt att så länge hon inte kan eller orkar föra sin egen talan tar vi allt inom familjen. Vi blandar inte in nån annan.

C jobbade idag på Tierpsjobbet och det blev ingen lugn start precis. Bland det värsta hon varit med om. Men nu är Marcus hemma igen och i morgon får hon åka till honom. Han har ju varit borta i många dar.

L,kom faktiskt in och såg lite på Efter fem med mig. Vi käkade sen tillsammans men han gick direkt då han var klar. Honom har man ingen nytta av höll jag på skriva men det har jag ju verkligen, men inte så mkt sällskap av.

Vete 17 vad jag gjort idag egentligen. Ingen direkt nytta iaf. Bara väntat!

Ringde avd nu och dom hade nyligen kommit tillbaka men inte gjort något åt såret på magen utan bara bytt infarter och venkateter. Hon hade varit sövd och nyligen vaknat, nu skulle hon få nåt att sova på till natten men allt var lugnt och stabilt.
Nu ska hon tillbaka till op för att dom ska se över såret sen får man ju se om det blir en ny svamp eller om dom kan sy ihop. Kollar väl lever och njurar med ultraljud också och allt ska ske på dan iaf.

Så nu är det väl bäst att gå och sova då!





Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards