Mina ord och tankar

Alla inlägg den 11 mars 2022

Av Neta - 11 mars 2022 17:24

När vi ringde upp idag sa dom åt oss att komma till kl 13 för hon skulle på en CT vid 15.30
Sen fick vi iaf inte komma in förrän 13.30, men så är det där i de tillfälliga lokalerna. Måste dom fixa med nån av sänggrannarna då får vi inte vara där eftersom det bara är skärmar mellan platserna. Patienternas intigritet går först så klart.

Väl inne fick vi veta att hon var väldigt trött, dom hade haft henne på sängkanten. Tagit en massa prover och hon låg mest och blundade.
Vi fick också veta att situationen är så allvarlig att dom gör den här CTn, för att se om man ändå inte måste operera bort den döda delen av levern. Det kommer troligen inte att hända i helgen isf men i början av veckan.
Den op dom inte är säkra på att hennes kropp kommer att klara.

Där är vi nu. Å jag sitter som vanligt själv.
C åkte till Marcus dom ska åka till hans föräldrar i kväll, och L gick in. Han ringer väl och pratar med nån. Kommer kl 19 och äter. Då förväntas maten vara klar. Nåja mat måste vi ju ha.

Men att båda lämnar mig efter det här beskedet. Allt och alla är viktigare än mig.

Av Neta - 11 mars 2022 00:19

Vi var ju på det där mötet idag, blev så att vi gick båda. 2 läkare och en manlig sköterska. Verkar va en himla ordning på den sistnämnda. Det var då dom berättade det jag skrev om.

Vi fick också berätta om Elle, om hennes smycketillverkning, handarbetsintresset, engagemanget för rullstolsdans i parasport, vilken duktig matlagare och bakerska hon är.

Vi diskuterade också olika hjälpmedel för kommunikation. Arbetsterapeuten skulle kontaktas.

Vi fick också lite tips och önskemål om saker att ta upp. Som det schampo och balsam hon är van vid och känner igen doften på. Sen tyckte dom visst att hon kunde lyssna på en bok t.ex så vi plockade hop hennes padda, hörlurar och lite annat smått och gott, hårsnoddar o sånt. Ska köpa med en bubbelvatten upp också.

Satt sen nästan 2 timmar där hos henne. Sen var hon ännu tröttare än när vi kom. Fick se bilder när hon satt på sängkanten också.
Men just talventilen har hon lite jobbigt med. Men bara det att höra henne väsa fram, för det är ju så det låter, lite ord så där gör en löjligt lycklig.

En snabbis in på CG, sen hem och fixade mat till mig och C. Sen skicka jag hem henne till Marcus. Hon behövde honom efter idag. Jag var själv som vanligt, vet inte ens om L är tillbaka. Men jag har haft järngänget på datorn ikväll. Pratade en sväng med östgöten också. Fick lite fikapengar.

Nu ska jag plocka undan lite, och krypa ner. Läsa lite i nya veckotidningen. Få se hur många ord jag hinner innan tidningen ligger över näsan.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards