Mina ord och tankar

Alla inlägg den 2 januari 2021

Av Neta - 2 januari 2021 01:58

Inte alla i min närhet är jättebra på det. Men nu fyller jag 70 i höst, vill fira med familjen i aug, allt är ju mkt enklare på sommaren.
Önskar mig att antingen få fira på Gotland eller Öland vi började kolla lite på boenden idag. Öland är iaf nära Borgholm mer än dubbelt så dyrt som Gotland visar det sig. Längre att köra med. Vi var ju på Gotland 4 dygn i fjol och vi hann inte alls med det vi ville. E kunde inte heller göra allt vi ville så vi behöver en till person med oss som kan dra henne.
Vill gärna ha L med men han kan inte vara den personen. Närmar man sig 80 avtar krafterna så är det bara och det börjar märkas. Men tänker att E ska slippa ha ont i år.
Har ingen förhoppning om att nån i vänkretsen åker med, dom flesta jobbar väl igen då. Å hör man inte ens av sig under jul o nyår då är man nog inte intresserad.
Så vi har ett dilemma. Vi åker dit en tisd eller onsd och stannar en vecka men firar på restaurang på lördan. Alltså behöver inte alla va där en hel vecka.
Novi där vi bodde i fjol är kanon, men vi försöker hitta nåt billigare i första hand. Lika färjan, vill gärna åka på alla i bilenpris. Jag kan tänka mig stuga ist o fixa frukost själva, äta lunch ute o sen ta nåt lättare hemma på kvällen.

Det här är iaf vad jag önskar mig. Men innebär ju en kostnad för alla. Så vi får väl se hur det blir. Fira då jag fyller i okt känns inte som ett alternativ. Då är det ju höst och grått och jag bor ju inte så jag kan ha folk här. Vill inte det heller. Isf blir det nog en hotellövernattning.

Har trots att jag äter en ganska hög dos av magnesium plågats av sendrag dom senaste nätterna. Tårna står åt alla håll, och i morse fick jag det i vristen. Fruktansvärt ont. Funderar om jag dricker för lite så idag har jag klunkat i mig.


Vi gjorde pizza idag, 1/2 plåt i var men ingen orkade äta båda bitarna så har i morgon med. Gjorde även ett fruktfat och nu ikväll åt vi upp krustaderna som var kvar. Gjorde chilichees i några och dom andra med rom o rödlök. Så ingen anka idag men vi har ett par dar till på oss. Mest slappat och kollat lite på TVn.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7
8
9 10
11
12
13 14
15
16 17
18
19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards